Gepubliceerd op

Zaterdag feestelijke opening Sinterklaas Expositie Groningen

Aanstaande zaterdag wordt de Sint Expositie bij Frans Koopal Haarwerken geopend door niemand minder dan Sinterklaas zelf.

Na diverse oproepjes in de afgelopen weken hebben vele mensen foto’s uit het familiealbum van de intocht, pakjesavond en andere sinterklaasactiviteiten langs gebracht voor de expositie. De Noorderhaven N.Z. 1 in Groningen is helemaal omgetoverd in sinterklaassferen waar u kunt genieten van beelden van het sinterklaasfeest door de jaren heen.

Zaterdag 14 november om 15.00 uur zal de opening zijn van de expositie. Uiteraard is er uitgebreid de mogelijkheid om Sinterklaas te ontmoeten; een handje te geven en tekeningen langs te brengen. De goedheiligman neemt troubadourpiet mee om gezellige muziek te maken. Op deze dag is er tot 18.00 uur is er de mogelijkheid om de expositie te bekijken.

De expositie is van 14 november t/m 5 december op elke woensdag en zaterdag (gratis) te bekijken tussen 16.00 en 17.00 uur. Voor meer informatie zie www.franskoopal.nl.