Gepubliceerd op

Sinterklaas is coming to town!

De pepernoten liggen alweer in de winkels, de geweldige Sinterklaastijd komt er weer aan! Naast verhuur en verkoop van Sint en Piet kostuums en het verzorgen van grime en kapwerk, organiseren we weer de Sint-events. Dit jaar de populaire Sint outlet én de Sint en Piet Workshop!

Sint outlet

We lijken Sinterklaas wel! Tijdens de sint outlet geven we extreem hoge kortingen! Kostuums in diverse prijzen en uitvoeringen. Zo heeft u al een Luxe fluwelen Sinterklaas kostuum compleet v.a. € 100,-. Sint pruiken en baarden vanaf 25 euro. Mooie piet-jurkjes v.a. €89,95. Kom langs op zondag 29 oktober of donderdag 2 november en zoek onder genot van een hapje en een drankje de mooiste kostuums uit om het Sinterklaasfeest helemaal compleet mee te maken.

29 oktober (12:00 tot 17:00 uur) Sint en Piet outlet.
2 november (17:00 tot 20:00 uur) Sint en Piet outlet.

Sint en Piet Workshop

Ieder jaar geeft Frans Koopal de Sinterklaas en Piet Workshop. Op deze dag worden Sinterklaas en Piet verzorgd en aangekleed. De workshops zijn een unieke kans op de puntjes op de “i” te zetten, want u leert hoe u een mooie sint en piet moet maken en kleden. Een enthousiast team staat voor u klaar, ook voor de verzorging van uw Sint stel (pruik, baard en snor). De workshop is op 5 november van 10-17 uur.

Benieuwd naar hoe zo’n workshop eruitziet? Bekijk dan de video van een eerdere editie.