Gepubliceerd op

Nog steeds verliefd op Sinterklaas

Lieve Sinterklaas,

Bijna is het zover, dat u weer naar Nederland komt met uw zwarte pieten. Uiteraard verheugen we ons enorm om u en uw pieten te mogen ontvangen.

Ondanks dat het Sinterklaasfeest een kinderfeest is, maakt u ook heel veel volwassenen blij door er gewoon te zijn. U en uw pieterbazen verzetten een hoop werk als u met de boot naar Nederland komt. Om u te mogen ontvangen en alles zo goed mogelijk te laten verlopen zijn er heel veel volwassen mensen met de voorbereiding bezig. Er moet veel geregeld worden, en dat doen we met liefde.

Het Sinterklaasfeest is een traditie en dat willen we graag zo fijn en gezellig mogelijk vieren. Iedereen kan zich iets leuks herinneren uit zijn of haar jeugd, als met denkt aan de gezelligheid die het Sinterklaasfeest meebracht. De pepernoten, de sinterklaasliedjes en tenslotte de cadeautjes.

Uren was ik op school bezig om sinterklaasliedjes te oefenen. Thuis mocht ik de schoen opzetten. Als ik geluk had kwam de Sinterklaas op school of bij mij thuis. Hij kende me goed want dat stond in zijn grote boek. Als mijn naam opgeroepen werd en ik bij hem mocht komen, was ik toch wel een beetje zenuwachtig, en erg onder de indruk. Zijn pieten waren er om hem te steunen en de juiste pakjes aan te geven.

Sinterklaas, al bent u op leeftijd (en ik ben ook niet meer zo piep). Hoe kan het toch dat ik – nog steeds – onder de indruk ben en slaat mijn hartje soms over….ja nog steeds een beetje verliefd ben op Sinterklaas.

Sinterklaas en zwarte pieten, uw kostuums hangen al weer netjes klaar. Bovendien zijn er steeds meer leuke kostuums bijgekomen. We weten dat u veel hulp sinterklazen hebt ingeschakeld, en daar kunnen we ook heel veel mooie kostuums, pruiken, baarden , snorren en wenkbrauwen voor leveren. Kortom Sinterklaas en hulpjes van de goedheiligman, we helpen ook jullie aan een perfecte look a like outfit.

De Kapper van Sinterklaas zorgt ook dit jaar ervoor dat uw haren netjes verzorgd worden.

Tips:

  • Alle hulpklazen moeten niet te lang wachten om het haar van de sint te brengen voor een opknapbeurt!
  • De Sint outlet is een perfecte dag om een mooi kostuum te scoren.
  • De Workshop Sint en Piet (5Nov) is bij uitstek een dag om alle kneepjes van het vakte leren. Geef je op want vol is vol.

“Hallo, ik ben Layla Koopal en heb een enorme passie voor alles wat met haarwerken te maken heeft. Al meer dan 50 jaar ben ik werkzaam in het familiebedrijf Frans Koopal Haarwerken. Het is mijn missie om nog heel veel mensen blij te maken met alles wat ik kan op gebied van haarverlies. Het is geweldig om te zien hoe het zelfvertrouwen groeit als iemand een haarwerk draagt en in de spiegel kijkt. Heel bijzonder om daar een steentje aan bij te kunnen dragen. Daar geniet ik enorm van.”