Gepubliceerd op

Beste Sinterklaas, lieve pietjes,

Helaas kunnen wij dit jaar niet uw huiskapper zijn. Corona is niet onze vriend, maar we hebben er wel mee te maken.

Wij willen de maatregelen van het RIVM strikt hanteren om besmettingen te voorkomen. Aangezien uw pietjes altijd zo enthousiast, vrolijk en springerig zijn, wordt het lastig om ons te houden aan alle voorschriften.

Deze beslissing doet heel veel pijn, ook omdat we weten dat u met uw pietjes zo graag door ons aangekleed en verzorgd worden. Toch is het niet anders. We huilen met u mee.

Sint, u mag ons altijd bellen voor vragen, we staan op die manier echt voor u klaar. En mocht u nog een nieuw kostuum voor u of uw pietjes willen hebben, dan hebben wij die voor u klaarliggen. Net als alle andere dingen die u gewend bent bij ons te halen. Wel even uw mondkapje opdoen als u komt…

We hopen dat we volgend jaar weer u en uw pietjes zoals normaal mogen
verwelkomen!

Team Frans Koopal