Gepubliceerd op

Vacature Backoffice

Frans Koopal Haarwerken is op zoek naar een backoffice medewerker / -ster. Uren in overleg.

Frans Koopal helpt mensen die een haarwerk zoeken. Wij hebben een grote collectie diverse soorten haarwerken en een eigen atelier waarin we haarwerken kunnen maken en repareren. Het is dankbaar werk. 

Wij zoeken een zgn. ‘spin in het web’.  Iemand die ons kan helpen met allerhande werkzaamheden. Hierbij valt te denken aan afspraken maken, afspraken voorbereiden, materialen klaar leggen, assisteren tijdens afspraken, bijspringen in de verkoop, gegevens in het systeem bijhouden, inkomende goederen verwerken, maar ook onze winkel en etalages steeds weer updaten. Een bijzondere afwisselende baan in een bedrijf waar geen dag hetzelfde is. Je moet dus wel van een beetje hectiek houden en je moet snel kunnen schakelen.

We zoeken een echte ‘doener’. Maar wel iemand die als het druk is overzicht kan houden en toch ‘gas’ kan geven. 

Kortom, zoek je een leuke afwisselende baan, die nooit saai is? Dan is dit je kans! Neem dan contact met ons op. Het liefst zien en spreken we je persoonlijk, dus bel of kom even langs. Of stuur een leuke video om jezelf voor te stellen naar  info@franskoopal.nl

Contact