Gepubliceerd op

Vacature allround kapper/kapster

Frans Koopal Haarwerken is op zoek naar een allround kapper/ kapster. Uren in overleg.

Wil jij je kappersvak op een andere manier invulling geven? Lijkt het je leuk om mensen te helpen met het vinden van een haarwerk dat bij hen en hun situatie past? Dan is dit iets voor jou. Ook herintreders zijn van harte welkom. Hoeveel uren en welke dagen? Dat bepalen we samen in overleg. Wij zoeken iemand die het leuk lijkt om dit mooie en dankbare werk samen met ons te doen.

Wil je meer weten over wat wij doen en wie we zijn? Kijk dan verder op deze site en op onze social media kanalen.

Contact

Andere gewenste eigenschappen:

  • gastvrij & sociaal,
  • wat “hebben” met haarwerk,
  • communicatief vaardig,
  • stressbestendig,
  • creatief,
  • doorzettingsvermogen,
  • zowel in team als zelfstandig kunnen werken,
  • discreet.

Bij Frans Koopal vind je een zorgvuldig geselecteerde, zeer uitgebreide collectie van de beste haarwerken. We verzorgen haarwerken voor ieder op maat. Van haaraanvulling tot haarwerk, van heel kort tot extreem lang, van synthetisch tot echt haar, van klassiek tot modern, voor dagelijks gebruik of voor theater.

Zie jij jezelf werken in zo’n inspirerende omgeving waar heel veel gebeurt?

Stuur een mail of een leuke video om jezelf voor te stellen naar info@franskoopal.nl.