Gepubliceerd op

Sinterklaas liefdesverdriet

Het is nog niet zover, maar we hebben nu al Sinterklaas liefdesverdriet. Dit jaar organiseren wij voor het laatst de Sint Outlet en Sint Workshop.

Jaren hebben we dit met veel plezier gedaan, maar met pijn in ons hart hebben we moeten besluiten met deze liefde te stoppen. (Wel blijven wij kostuums en accessoires verhuren.)

De redenen waarom wij tot deze beslissing zijn gekomen zijn divers. Zoals de drukte in de zaak. Als wij met deze activiteiten doorgaan houdt dat in dat dat op den duur ten koste gaat van onze (haarwerk)klanten en vice versa. Aangezien wij een hoge kwaliteit in product en dienst nastreven is de combinatie niet langer meer te doen.

Daarnaast moeten we eerlijk bekennen dat de discussies de laatste jaren rondom dit onderwerp, ten koste gaat van de gemoedelijkheid en gezelligheid. En juist dát geeft ons zoveel liefde voor Sinterklaas. We willen graag iedereen in zijn waarde laten en elkaars mening (blijven) respecteren. Dat is echter erg lastig in een tijd waarin elke activiteit op dit gebied reacties met uiteenlopende meningen blijkt op te roepen en daarmee druk legt op onze Sint liefde. De combinatie van deze dingen heeft ons doen besluiten om na 2023 te stoppen met de Sint Workshop en Sint Outlet.

Gelukkig hebben we nog 1 seizoen om achter de schermen te genieten van dit mooie kinderfeest en traditie. Dus pak je kans om een mooi pak te scoren tijdens 1 van onze outletdagen of om te leren hoe je een echte Sint schminkt en aankleedt tijdens de Sint Workshop.

De Sint outlet is op 5 november en de Sint Workshop op 12 november