Uw privacy

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Wij beschikken dan ook in onze zaak over aparte, royale pasruimten zodat u rustig kunt kijken en de verschillende haarwerken kunt passen.

Neemt u iemand mee bij wie u zich op uw gemak voelt, uw partner, een goede vriend/ vriendin of uw kapper. In onze ruime paskamers kunt u rustig overleggen. Met behulp van een foto van uzelf kan het uitzoeken van haarwerk eventueel nog gemakkelijker zijn. Wij hebben een grote voorraad haarwerken in alle soorten, maten en kleuren, zodat u ervan overtuigd kunt zijn, dat u direct of op korte termijn over uw haarwerk kunt beschikken. Mocht u echter een haarwerk op maat willen, of iets dat wij niet in voorraad hebben, dan regelen wij dit zo snel mogelijk voor u. In geval van een haarziekte, operatie aan het hoofd of een chemokuur weet u al dat u binnenkort een haarwerk wilt gaan dragen.

U kunt bij Frans Koopal uw haarwerk uitzoeken aan de hand van uw eigen haar. U kunt een haarwerk een half jaar kosteloos, zonder enige verplichting, reserveren. Deze periode kan, indien nodig, verlengd worden. Uw gegevens bewaren we in een database en worden alleen intern gebruikt of ten behoeve van uw ziektekostenverzekeraar. Wij betrachten de uiterste zorgvuldigheid met u gegevens. Tegen de tijd dat u uw haarwerk wilt gaan dragen hoeft u deze alleen nog op te komen halen. Desgewenst kunnen wij ook alleen uw gegevens bewaren.

Hier vindt u de privacyverklaring.

Heeft u vragen rondom uw privacy, neem dan contact met ons op.