Introductiecursus haarwerken

EEN INKIJKJE IN DE WERELD VAN DE HAARWERKERS

Een eendaagse introductie cursus waarin je kennis maakt met de wereld waar wij dagelijks werken met haarwerken

In deze eendaagse introductiecursus haarwerken, geven wij volop informatie over het ontstaan van haarwerken, hoe deze zich door de eeuwen heen zich hebben ontwikkeld en alle werkzaamheden die we als haarwerkers verrichten.

De haarwerken van tegenwoordig zijn niet meer te vergelijken met hetgeen vroeger werd gedragen. Die van nu zijn ware kunstwerken geworden en er zijn vele ontwikkelingen op het gebied van nieuwe vezels en monturen. Maar ook haar aanvullingen, extensions, hair- betweens, en vele fantasierijke oplossingen om het haar voller of langer te laten lijken, zijn steeds vaker in trek.

Maar los van het cosmetische aspect, zijn er ook veel medische redenen om over te gaan tot het dragen van een haarwerk. Bijvoorbeeld het verlies van haar door chemo behandelingen. Of ten gevolge van alopecia. En de klimaatverandering en invloeden zoals corona hebben er toe geleid dat veel mensen dunner haar krijgen. Al deze vormen van haarverlies zullen uitgebreid belicht worden op deze introductie dag.. Er zijn zeer veel aspecten waar we als haarwerkers iedere dag mee te maken krijgen; we nemen u mee!

Op deze introductie dag kijkt u met ons mee en is er volop mogelijkheid om vragen te stellen. Deze dag is voor iedereen toegankelijk die geïnteresseerd is om wat meer te weten te komen over het vak haarwerker. De vervolgmodules  die hierop volgen zullen in januari en februari 2024 starten.

Deze eendaagse cursus  wordt gegeven op zondag 24 september 2023 en op maandag 25 september 2023.

Beide dagen starten om 10.00u en eindigen om 15.00u. en is inclusief koffie, thee en uitgebreide lunch.  Kosten voor deze eendaagse introductie cursus zijn € 95,00 excl. BTW.

U kunt zich inschrijven voor een van deze cursusdagen via onderstaand formulier. U ontvangt daarna van ons een factuur en een bevestiging. Het aantal cursisten is beperkt, dus vol = vol. 

Data en tijden introductiecursus haarwerken

  • Duur cursus: 1 dag
  • Data: zondag 24 september 2023 en maandag 25 september 2023
  • Tijden: 10.00 – 15.00 uur

U kunt zich inschrijven voor een van de dagen Introductiecursus haarwerken via onderstaand contactformulier. U ontvangt daarna van ons een bevestiging. Het aantal cursisten is beperkt, dus vol = vol.

Introductiecursus Haarwerken aanmelding
Ik geef me op voor de introductiecursus haarwerken, t.b.v. € 95,00 excl. BTW, op datum:

Heeft u vragen? Neem gerust contact op.