Route naar Frans Koopal

Route naar Frans Koopal Haarwerken. Via de A7 West, A7 Oost, de A28 (Zuid), N370/N46 (Noord) en vanaf het Hoofdstation Groningen.

Vanaf A7 Drachten (West)

Neem afrit 36 richting Winsum, volg de N370 en neem de afrit richting Centrum/ Schilderswijk/Hoogkerk. Ga rechts het Hoendiep op en blijf deze weg volgen tot de Westersingel (links). Ga vervolgens rechts de Verlengde Visserstraat op, dan links de Noorderhaven op en tot slotte links op de Kijk in Het Jatbrug op. Frans Koopal Haarwerken zit direct na de brug links.

Er zijn enkele parkeerplekken aan de haven. Er zijn meer parkeerplekken in de nabije gelegen Parkeergarage aan de Ossenmarkt. Hiervoor kunt u dezelfde route nemen echter dient u dan een brug verder, de Boteringebrug over te gaan.

Vanaf A7 Winschoten (Oost)

Volg de A7 richting Groningen en neem afrit RING Zuid/Amsterdam/Drachten/Assen. Blijf de N7 volgen en neem afrit Centrum richting Euroborg/Centrum/Oosterpoort. Ga links de Lubeckweg op en vervolgens rechts de Europaweg. Ga bij de tweede stoplichten links het Damsterdiep op en sla voor de volgende brug rechts het Schuitendiep op. U zit nu op de Diepenring en kunt deze langs het water blijven volgen. U komt dan achtereenvolgens op de Turfsingel, Spilsluiten en Lopendediep. Frans Koopal Haarwerken zit aan de rechterkant direct na de Kijk in Het Jatbrug.

Er zijn enkele parkeerplekken aan de haven. Er zijn meer parkeerplekken in de nabije gelegen parkeergarage aan de Ossenmarkt. Hiervoor kunt u dezelfde route nemen echter is de Parkeergarage net iets eerder op de route. Als u de Boteringebrug kruist, krijgt u aan de rechterkant Parkeergarage de Ossenmarkt.

Vanaf A28 Assen (Zuid)

Volg de A28 richting Groningen Centrum/Emmaviaduct. Neem de afrit Emmaviaduct. Ga bij de stoplichten links naar de Emmasingel en Eeldersingel. Vervolgens rechts de Eendrachtskade Noordzijde op, de brug over en na de brug met de weg mee naar links (rechterzijde van het water). Daarna rechts het Hoendiep op. Vervolg deze weg de Westersingel op. Ga vervolgens rechts de Verlengde Visserstraat op, dan links de Noorderhaven op en tot slotte links op de Kijk in Het Jatbrug op. Frans Koopal Haarwerken zit direct na de brug links.

Vanaf N370/N46 (Noord)

Vervolg de N370 tot de Korrewegwijk en neem afrit UMCG. Neem de eerste afrit op de rotonde, de Bedumerweg. Deze weg gaat over in de Nieuwe Ebbingestraat. Ga rechts Spilsluizen in (dit is na ca 2 km Bedumerweg en Nw Ebbingestraat), vervolg deze weg het Lopendediep op en vervolgens de Noorderhaven. Frans Koopal Haarwerken zit op het hoekje rechts bij de Kijk in Het Jatstraat.

Er zijn enkele parkeerplekken aan de haven. Er zijn meer parkeerplekken in de nabije gelegen Parkeergarage aan de Ossenmarkt. Hier rijdt in de route langs als u op de Spilsluizen rijdt.

Vanaf het Hoofdstation Groningen

Vanaf het hoofdstation Groningen is er een mooie route naar Frans Koopal, met onderweg veel te zien. Zowel historisch, als mooie winkeltjes en gezellige terrasjes. Hierbij de route met een klein beetje toeristisch Groningen. Immers er gaat niets boven Groningen.

https://franskoopal.nl/contact/route-frans-koopal-haarwerken/er-gaat-niets-boven-groningen