Referentie geven

Help anderen kiezen en informeer hen door een referentie te geven over uw ervaring met Frans Koopal Haarwerken. Bij voorbaat dank voor uw referentie.

Referentie op de website

Via onderstaand formulier kunt u uw referentie geven voor op de website insturen.

Bij voorbaat dank voor uw referentie

Referentie geven op facebook

Uw referentie op facebook kunt u als volgt insturen.

  1. Ga naar onze facebookpagina https://www.facebook.com/FransKoopalHaarwerken/
  2. Klik op Recensies (als u die niet ziet, klik dan op Meer en dan komt Recencies ook in beeld. Dat ziet in staan (afhankelijk van uw scherm kan dat in de linkerkolom zijn) “Beveel je Frans Koopal Haarwerken aan?”, klik op JA, vervolgens kunt u uw referentie achterlaten.

Bij voorbaat dank voor uw referentie

Referenties over Frans Koopal Haarwerken

Referentie

Zeer vakkundig, begripvol, eerlijk, troostend en opbeurend

Rated 5 out of 5
13 juni 2022

Na de 4e of 5e chemo begon mijn haar uit te vallen. Ik ben vrij snel na het begin van de uitval naar Koopal gegaan, omdat ik geen idee had hoe snel t zou gaan. Gerda heeft me fantastisch geholpen.

Ik ging nogal down naar binnen en blij weer naar buiten. Ik dacht dat ik een haarwerk wilde dat leek op mijn eigen haar: krullend donkerblond. Maar de krullende haarwerken stonden me niet en ik vond de krullen irritant langs mijn hoofd. Gerda liet me met alle geduld heel veel haarwerken passen. Tot ik een asblonde stijle op kreeg. Ik leek 10 jaar jonger, doordat mijn huidteint mooier werd en mijn kaaklijn strakker. En de ogen van mijn vriend begonnen te glinsteren, dus de keuze was gemaakt. Het mooie is dat Gerda me totaal niet heeft beïnvloed in mijn keuze. Ook al had ze direct door dat t deze zou worden 😉

Ik kreeg de pruik direct mee, ook al hoefde ik m nog niet op. Zodat ik aan t idee kon wennen. Het vooruitzicht kaal te worden was ineens een stuk minder erg! Ik heb het kaal scheren nog wel drie keer verzet. Tot mijn haar echt niet meer om aan te zien was.

Afgelopen week was t zover. Ik zag er uiteraard tegenop, maar Gerda was geweldig. Door hoe zij t aanpakt, hoefde ik niet te huilen (terwijl ik daar normaal erg goed in ben). Eigenlijk was ik opgelucht dat ik het haar dat totaal niet meer op mijn eigen haar leek, kwijt was. En mijn kale hoofd was mooier dan verwacht. Ik weet niet hoe ze het doet maar ik ben erg dankbaar. Ik ging weer blij de deur uit. En krijg erg veel complimenten over mijn nieuwe haar!

Super dank!

Esther

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Wow wat een prachtig verhaal. Deze review betekent heel veel voor ons als team.

We begrijpen dat de chemo behandelingen, met het haarverlies, erg veel met je zelfvertrouwen kan doen. Gelukkig kunnen we als team hier een beetje bij helpen om het wat makkelijker te maken. Door met liefde en geduld te zoeken naar een mooi haarwerk, is onze passie. Wanneer het nodig is, helpen we bij het afhalen van het haar. Power vrouwen noemen we jullie.

Team Frans Koopal.

Super aardig en ze voelen precies aan wat je nodig hebt

Rated 5 out of 5
18 mei 2022

Ik kom altijd met plezier bij Frans Koopal langs, ze zijn zo aardig! Heel geduldig, ze nemen echt de tijd voor je, en leggen je alles uit wat je moet weten, maar belangrijker: ze zijn er zo goed in om je blij te maken met je eigen spiegelbeeld! Het verbaast me elke keer weer hoe snel ze begrijpen wat je wilt en wat je goed staat, en ze weten het al lang voordat je er zelf achter komt.

Ik ben trans, en het voor het eerst kopen van een pruik vond ik best een moeilijk en beschamend idee. Maar de onzekerheid valt gewoon van je af als je in hun salon bent. Layla en haar collega’s zijn steengoed in hun vak, stellen je direct op je gemak en weten precies wat je nodig hebt om gelukkig te worden met je uiterlijk.

In de handleiding van de haarwerken staat “we willen graag dat u complimenten krijgt”, en ik moet bekennen dat ik dacht “ik wil ook wel eens wat”. Maar ze hebben gelijk, en die complimentjes krijg ik ook echt!

Erieke

Wat een goede kwaliteit en vriendelijkheid

Rated 5 out of 5
29 april 2022

Ik ben al 2 maal bij Frans Koopal geweest.je word vriendelijk onthaald en alles word goed uitgelegd.

Ze hebben veel op voorraad, dat is heel erg fijn.

Maar het allerfijnste is, ik had een acute aanval van haarverlies door alopecia, en kon dezelfde dag terecht, ze hebben gewoon plekje gemaakt.

Ik kwam met tranen en ging met een grote glimlach weg met een geweldig haarwerk.

Laila en team heel erg bedankt

Margriet

Margriet Veenma

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Wat heerlijk om mensen blij de deur uit zien gaan met een mooi haarwerk.

Wij helpen graag met alle vragen bij haarproblemen.

Altijd welkom bij het team van Frans Koopal .

Vakmanschap en passie

Rated 5 out of 5
13 november 2021

Wat een warm ontvangst bij Frans koopal, toen ik binnen kwam samen met mijn man. Koffie/ thee werd aangeboden . Mijn haar was aan het uitvallen vanwege de chemo.

Een foto laten zien hoe mijn haar er voor de chemo uitzag. Ik gaf er voorkeur aan, voor de zelfde kleur als van mijn eigen haar, zodat het er zo natuurlijk mogelijk uit ziet. Ze lieten een paar pruiken zien, wauw! Zag er mooi uit. De tweede pruik vond ik het beste bij mijn eigen haar kleur passen. Mijn haren die ik nog had werden met de tondeuse verwijderd, dat was best een emotioneel gebeuren.

De dames gingen liefdevol om met mijn gevoelens. Alle tijd namen ze om de pruik passend te maken, en mij alles uit te leggen hoe ik de pruik moest op zetten. Ook kreeg ik goed advies hoe de pruik goed te onderhouden. De pruik heeft mij een stukje zelf vertrouwen terug gegeven. Ging als een zelfverzekerde dame de winkel uit.

Een top team!

Maria Schuur Bosma

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Wat fijn dat u zich zo goed gehoord voelt en dat wij u een mooi haarwerk hebben kunnen leveren.

Voor ons is het vanzelfsprekend om mensen met haarproblemen te voorzien van een passend haarwerk. Echter door deze review worden wij er weer door herinnerd, dat ons werk niet voor niks is.

Wij worden er blij van en de klant dus ook. Heel fijn om te horen!

Met vriendelijke groeten,

Het team van Frans Koopal Haarwerken

Haarwerk voor mijn moeder

Rated 5 out of 5
4 augustus 2021

In het najaar van 2019 ging ik met mijn moeder naar Frans Koopal. Ze verloor veel haar door chemokuren. Wat een warm ontvangst. Het zorgde ervoor dat we snel op ons gemak waren en deze voor ons nog onbekende wereld. Mijn moeder nam afscheid van haar eigen haar en met een mooi haarwerk liep ze later naar buiten. Het leek zoveel op haar echte haar. Ze heeft hem heel veel gedragen. De mutsjes vond ze ook erg fijn voor s nachts.

Helaas is mijn moeder vorige maand overleden aan de gevolgen van die vreselijke ziekte. Maar dankzij jullie kon ze ruim een jaar lang met veel zelfvertrouwen het leven aan.

Dank jullie wel voor de goede hulp en hoe jullie met mensen omgaan. Super!

Roos van der Neut

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Ach wat een mooie reactie, en dat zelfs na het overlijden.

Een prachtige sterke vrouw is niet meer.

We doen ons werk met liefde en dat het ook zo ervaren is, maakt ons dankbaar en trots.

Sterkte voor nu en straks.

Team Frans Koopal

Referentie

Heeft u vragen? Neem gerust contact op.