Referentie geven

Help anderen kiezen en informeer hen door een referentie te geven over uw ervaring met Frans Koopal Haarwerken. Bij voorbaat dank voor uw referentie.

Referentie op de website

Via onderstaand formulier kunt u uw referentie geven voor op de website insturen.

Referentie geven op facebook

Uw referentie op facebook kunt u als volgt insturen.

  1. Ga naar onze facebookpagina https://www.facebook.com/FransKoopalHaarwerken/
  2. Klik op Recensies in de linkerbalk (op uw mobiel staat de balk boven de berichten). U krijgt dan onderstaand beeld. In de rechterkolom bovenaan de berichten komt uw profielfoto met de tekst “Laat anderen weten wat je ervan vindt”
  1. Door over de sterren heen te gaan kleuren de sterren blauw. Op deze manier kunt u uw beoordeling geven.
  1. Vervolgens klikt u op enter. Dan krijgt u onderstaand scherm. Daar kunt u in woorden aangeven wat u van Frans Koopal vindt en waarom.
  2. Tot slot hoeft u alleen nog op de blauwe knop Klaar te klikken.

Referentie Facebook uitleg korte video (mobiel)

Referentie

Wat een mooi product, secret hair

Rated 5 out of 5
5 juli 2021

Na een hartoperatie moest ik aan medicijnen die zorgen voor een enorm dunne huid. Al twee keer was daardoor mijn hoofdhuid verbrand geweest. Weinig zon zorgde er al voor dat mijn hoofdhuid ‘s avonds in vuur en vlam stond. Kwam al langer bij Layla en haar collega’s bij Frans Koopal Haarwerken. Heb er de laatste jaren een bijzonder fijne band mee opgebouwd. Probeer eens secret hair was hun reactie op mijn verhaal. Dat weet ik toch niet dacht ik in eerste instantie. Maar heb het nu wel en het bevalt me reuze. Wat een genot. Niet meer steeds hoeven te denken aan een petje tegen de zon. Ann Winter nam bij het plaatsen alle tijd voor me. Nadat het in model was geknipt was ik gelijk enthousiast. Ik ben er zelf heel tevreden mee en krijg alleen maar positieve reacties. Zwemmen en intensief sporten het kan allemaal. Eigenlijk kun je er alles mee wat je er ook zonder kunt. Een echt top product dat secret hair. En een geweldig stel mensen daar bij Frans Koopal Haarwerken. Layla en Ann bedankt hiervoor en graag tot ziens.

Abe Kampen

Haarwerk uitzoeken

Rated 5 out of 5
31 mei 2021

Nadat ik de diagnose borstkanker heb gekregen op 6 mei jongstleden kwam ik in een enorme rollercoaster terecht. Op advies van de oncoloog een afspraak gemaakt bij Frans Koopal voor een haarwerk, mutsjes etc. Hier wou ik helemaal nog niet over nadenken. In eerste instantie ga ik de hoofdhuid koeling proberen op de dagen van mijn chemo. Maar niet wetende of dat gaat werken ben ik samen met mijn man afgelopen vrijdag naar Frans Koopal geweest. Bij aankomst een warm ontvangst, niks niet somber en eerst maar voor een kopje thee gegaan. En dan de vraag wat is je wens. Daarop antwoordde ik lang (want dat heb ik nu ook). Ok we gaan op zoek en proberen. Ik vond het erg spannend en kon me niet voorstellen dat dit goed ging komen. Maar bij het opdoen van de eerste pruik voor de maat en de kleur vond ik deze al erg leuk, hoe verrassend. Durfde zelfs te lachen. Maar het was hem nog niet want ik wou nog steeds graag lang. Bij het eenmaal ophebben van een pruik met lang haar was dit hem niet. Ze had nog een mooie pruik zei ze, waar ik power van zou gaan uitstralen en ik wist niet wat ik zag. Dit was ik, geen twijfel mogelijk. Zo blij met deze pruik. Maar goed mijn stalgenoten wilden graag een blauwe pruik dus ja de eigenaresse kwam ook nog met een licht grijze en fel blauwe aan en wat hebben we daarom gelachen. Daarnaast kreeg ik ook nog veel tips waar je normaal niet aan denkt (qua kussenslopen, mutsjes etc). Zo gespannen als ik heen ging zo ontspannen kwam ik er weer weg. Nu maar afwachten of ik de pruik ook nodig ga hebben.

Marga

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Haarwerk uitzoeken is vaak een grote stap. De meeste mensen hebben geen idee wat ze kunnen verwachten. Onze taak is om mensen op hun gemak te stellen en ze vol zelfvertrouwen in de spiegel te laten kijken. Het juiste haarwerk uitzoeken is belangrijk om verder te gaan.
Soms kunnen we ook aan leuke verzoeken, zoals een blauwe pruik, gehoor geven. Niets is te gek voor ons. Onze haarwerken zijn onze visitekaartje.
Een warm en veilig gevoel willen we graag geven. Een fijn gevoel dat er een mooi haarwerk klaar ligt als het nodig is. Dank voor de mooie review en altijd welkom voor koffie of thee.
Team Frans Koopal

Happy new hair!

Rated 5 out of 5
28 april 2021

Toen ik vorige week dinsdag op de afgesproken tijd bij Frans Koopal kwam bleek dat ik, hoe ik het voor elkaar kreeg weet ik nog steeds niet, op de verkeerde tijd en erger nog verkeerde dag was gekomen.
Geen paniek zei Layla, we moeten even wat omgooien maar het komt goed.
Nu ik door de chemo nog maar heel weinig haar had en perse niet met een kaal hoofd rond wil lopen was de stap naar een haarwerk snel gezet. Layla vroeg mij naar mijn wensen, ik liet haar een foto zien van hoe ik mijn haar het liefst droeg en dat ik vooral mijn mooie grijze lokken terug wilde zien in een haarwerk. Hoe ze het doet weet ik niet maar het eerste haarwerk dat ze me opzette was mijn haar!
Ik was al verkocht maar Layla had nog een aantal waarvan ze vond dat die ook gepast moesten worden. Zo gezegd ze gedaan, om sommige moesten we hard lachen en andere waren mooi maar niet ik. Layla vond dat ik een goed hoofd had voor al die verschillende haarwerken en dat ik best fotomodel kon zijn. Nou Layla, als je me nodig hebt hou ik me aanbevolen!
Al snel kwamen we terug bij nr 1 en toen die weer werd opgezet zagen we het , ja dit ben ik!
Lieve Layla ik wil je heel hartelijk bedanken voor de geweldige service, je flexibele instelling en je vakkennis. Je hebt me heel blij gemaakt!

Henriëtte Riemeijer

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Het kan gebeuren dat je soms in de war bent. Zeker als er zoveel gebeurd in je leven.
Gelukkig zijn we flexibel en begrijpen de verwarring. Nog mooier is dat u blij bent met het haarwerk. Het is niet alleen ons werk, maar ook onze passie.
Bedankt voor de mooie recensie.
Met vriendelijke groeten
Layla koopal.

Fijn!

Rated 5 out of 5
8 maart 2021

Haaruitval na corona… dat wens je niemand toe. Gelukkig kon ik zeer snel terecht bij Koopal. Ontzettend kundig en lief geholpen. Het eerste haarwerk was gelijk prima, blij liep ik de straat weer op.
Heel erg bedankt!!
Lieve groet van Margreet

x
Referentie

Heeft u vragen? Neem gerust contact op.