Referenties

Lees hieronder enkele referenties over Frans Koopal Haarwerken.

Referentie geven
 

Overige reviews

4,9
4,9 van 5 sterren (op basis van 39 reviews)
Uitstekend95%
Heel goed5%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Super Dankbaar 🙏

7 februari 2024

Voor —> Na 💓

Na jaren lang allerlei verschillende methodes, producten etc… etc… geprobeerd te hebben eindelijk maar toch de oplossing gevonden!

In april 2023 fotos online tegengekomen van het werk van Frans Koopal eigenlijk zonder twijfel een afspraak gemaakt, toch wat spannend maar toch de keuze gemaakt het te proberen op de dag van vandaag nog geen moment spijt gehad en heel blij met het resultaat! Het gevoel wat je hebt als je in de spiegel kijkt is gewoon onbeschrijfelijk! Ik ben momenteel ook veel sneller klaar in de ochtend aangezien ze het mooi in model knippen, eigenlijk geen producten nodig afgezien van een borstel of kam!

Familie, vrienden, collega’s etc… hebben met bewondering gekeken de eerste keer dat ze me hadden gezien, heel veel complimenten gekregen. Omdat het van echt haar is valt het ook echt totaal niet op, het voelt, beweegt en zit zoals echt haar!

Bij Frans Koopal wordt je echt gerust gesteld en wordt elke keer weer warm ontvangen. Ze vertellen je precies wat er gaat gebeuren, ze geven je tussendoor tips, ideeën en adviezen en kan ze eigenlijk alles op dat gebied vragen. Je merkt dat ze heel gepassioneerd en goed zijn in het werk wat ze doen!

Tot slot op dit lange verhaal van mij 😅 sorry het was niet in een kort verhaaltje te omschrijven hoe ze eigenlijk mijn leven en zelfvertrouwen hebben veranderd! Ik kan Frans Koopal zeer zeker aanbevelen en wil het team van Frans Koopal echt enorm bedanken! 🙏

Robin Mik

Prachtig haarwerk

26 januari 2024

Werd bijzonder prettig geholpen.er lag al wat klaar en daaruit bleek dat ze ontzettend veel mensenkennis hebben, want er zat meteen een heel mooi haarwerk bij in mijn stijle.

Ontzettend bedankt

Margriet Veenma

Een ervaring op zichzelf

14 december 2023

Op ons kantoor wordt voor de kinderen Sinterklaas gevierd en Frans Koopal Haarwerken heeft ons hierin prachtig ondersteund. Vanaf het moment dat je binnenstapt, begeef je je in een wereld van kostuums, pruiken en make-up. Het schminken en aankleden wordt erg serieus genomen en dat is terug te zien in het eindresultaat. De dames ondersteunen en helpen bij elke stap, waar geen detail onopgemerkt blijft. Niet alleen liepen wij weg in prachtige kostuums en opgemaakte gezichten, ook werden wij opgevangen met drinken, broodjes en een lekker soepje naderhand.

Het is een ervaring die wij graag aan iedereen aanraden. Enkel grote waardering voor de tijd en moeite die de dames in ons feest hebben gestoken!

PlasBossinade Advocaten Notarissen

Vol lof

29 november 2023

Vandaag voor het eerst bij Frans Koopal geweest, heel fijn geholpen, blij en tevreden naar huis gegaan met mijn nieuwe haarwerk.

Marieta Vogelzang

informatieve avond met lezing door Layla Koopal

22 september 2023

Mevrouw Koopal heeft bij onze club, de Vrouwen van Nu, een lezing gegeven over het bedrijf Frans Koopal Haarwerken. Het is een avondvullend programma geworden met veel informatie. Ook hebben we gezien hoe belangrijk een goed aangemeten haarwerk is en dat daar echt vakkennis daar voor nodig is. Iedereen vond het een leuke en waardevolle avond.

A. Dannenberg

Even van mijn geloof gestapt

25 augustus 2023

Lieve meiden,

Al jaren over de vloer, tussentijds even van mijn geloof af gestapt, zeer slecht idee.

Dus weer lekker terug bij Koopal.

Alle tijd en gezelligheid, goede info vanuit expertise. Ruime keus en lekkere koffie. Is geen vervelend iets om hier te zijn. Blijf nu bij dit vertrouwde adres. DIKKE PLUIM

Anoniem

Antwoord van Frans Koopal Haarwerken

Altijd welkom bij het team van Frans Koopal.

Fijn dat je je thuis voelt en onze grote collectie haarwerken, expertise en koffie kan waarderen.

Wij zijn trots op al onze klanten, dankjewel voor het vertrouwen.

Haar/hoofdhuid

28 juni 2023

Eindelijk mijn hoofdhuid problemen onder controle dankzij het advies van Koopal! Ze verkopen een behandelingsset waar ik erg tevreden over ben. Dankjewel Koopal.

Karin

Antwoord van Frans Koopal Haarwerken

Wat geweldig om te horen dat je zo enthousiast bent over de mediceuticals lijn.

Er worden goede resultaten bereikt .

Dankjewel voor de review.

Team Frans Koopal

Modellendag is een aanrader

19 juni 2023

Laatst was ik bij Frans Koopal voor hun modellenmiddag. Het was reuze gezellig, ze hebben een hele goede visagist en fotografen en ook nog hapjes. En het is een hele leuke kans om eens een paar andere looks te proberen zonder dat je er meteen aan vast zit! Ik heb erg genoten, en kan het iedereen aanraden.

Erieke

Antwoord van Frans Koopal Haarwerken

Wat een leuke review op onze modellen dag.

Het zijn verwen momentjes, waarin niets moet en alles mag.

We vinden het ook leuk om onze collectie haarwerken te showen.

Dankjewel voor je medewerking, we hebben het zeer gewaardeerd.

Team Frans Koopal

Zeer tevreden

11 mei 2023

Ik kon snel terecht voor een afspraak, nadat mijn haar begon uit te vallen door de chemo. Heel goed ontvangen, veel privacy en fijne service. Ze nemen alle tijd voor je en hebben veel begrip. Ze denken mee en geven ook een eerlijke mening en goed advies. Mijn haren gelijk afgeschoren en met nieuw kapsel tevreden de deur uit. Er is ook veel keuze in mutsjes en “doekjes”.

Lidy

Wat een warm gevoel!

11 mei 2023

Vorige week was ik aanwezig bij een evenement van Frans Koopal waarbij er verschillende modellen aanwezig waren. De modellen konden opgemaakt worden, haarwerken- en/of pruiken passen, en ervaringen met elkaar delen onder het genot van een hapje en drankje.

Tijdens deze middag werd er enorm veel tijd en aandacht besteed aan de modellen door het personeel van Frans Koopal. Ik vond het erg mooi om te zien hoe gepassioneerd en gedreven het personeel is; ze zijn pas tevreden wanneer de modellen zich 100% comfortabel voelen.

Verder weet het personeel precies welke kleur/lengte/model het best past bij welk model, hier merk je meteen dat ze erg ervaren zijn.

Ik heb mijn bezoek aan Frans Koopal als erg bijzonder ervaren, en ik ben ervan overtuigd dat de kracht van dit bedrijf hem zit in de persoonlijke aandacht, waardoor een echt familiegevoel ontstaat.

Mocht jij de stap naar een haarwerk of pruik nog niet durven zetten, dan raad ik Koopal aan om jouw twijfels weg te nemen en je weer een boost zelfvertrouwen te geven!

Aimee

Wilt u ook een referentie geven? Dat kan op de pagina referentie geven