Referenties

Lees hieronder enkele referenties over Frans Koopal Haarwerken.

Referentie

Overige reviews

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 22 reviews)
Uitstekend91%
Heel goed9%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Zeer vakkundig, begripvol, eerlijk, troostend en opbeurend

Rated 5 out of 5
13 juni 2022

Na de 4e of 5e chemo begon mijn haar uit te vallen. Ik ben vrij snel na het begin van de uitval naar Koopal gegaan, omdat ik geen idee had hoe snel t zou gaan. Gerda heeft me fantastisch geholpen.

Ik ging nogal down naar binnen en blij weer naar buiten. Ik dacht dat ik een haarwerk wilde dat leek op mijn eigen haar: krullend donkerblond. Maar de krullende haarwerken stonden me niet en ik vond de krullen irritant langs mijn hoofd. Gerda liet me met alle geduld heel veel haarwerken passen. Tot ik een asblonde stijle op kreeg. Ik leek 10 jaar jonger, doordat mijn huidteint mooier werd en mijn kaaklijn strakker. En de ogen van mijn vriend begonnen te glinsteren, dus de keuze was gemaakt. Het mooie is dat Gerda me totaal niet heeft beïnvloed in mijn keuze. Ook al had ze direct door dat t deze zou worden 😉

Ik kreeg de pruik direct mee, ook al hoefde ik m nog niet op. Zodat ik aan t idee kon wennen. Het vooruitzicht kaal te worden was ineens een stuk minder erg! Ik heb het kaal scheren nog wel drie keer verzet. Tot mijn haar echt niet meer om aan te zien was.

Afgelopen week was t zover. Ik zag er uiteraard tegenop, maar Gerda was geweldig. Door hoe zij t aanpakt, hoefde ik niet te huilen (terwijl ik daar normaal erg goed in ben). Eigenlijk was ik opgelucht dat ik het haar dat totaal niet meer op mijn eigen haar leek, kwijt was. En mijn kale hoofd was mooier dan verwacht. Ik weet niet hoe ze het doet maar ik ben erg dankbaar. Ik ging weer blij de deur uit. En krijg erg veel complimenten over mijn nieuwe haar!

Super dank!

Esther

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Wow wat een prachtig verhaal. Deze review betekent heel veel voor ons als team.

We begrijpen dat de chemo behandelingen, met het haarverlies, erg veel met je zelfvertrouwen kan doen. Gelukkig kunnen we als team hier een beetje bij helpen om het wat makkelijker te maken. Door met liefde en geduld te zoeken naar een mooi haarwerk, is onze passie. Wanneer het nodig is, helpen we bij het afhalen van het haar. Power vrouwen noemen we jullie.

Team Frans Koopal.

Super aardig en ze voelen precies aan wat je nodig hebt

Rated 5 out of 5
18 mei 2022

Ik kom altijd met plezier bij Frans Koopal langs, ze zijn zo aardig! Heel geduldig, ze nemen echt de tijd voor je, en leggen je alles uit wat je moet weten, maar belangrijker: ze zijn er zo goed in om je blij te maken met je eigen spiegelbeeld! Het verbaast me elke keer weer hoe snel ze begrijpen wat je wilt en wat je goed staat, en ze weten het al lang voordat je er zelf achter komt.

Ik ben trans, en het voor het eerst kopen van een pruik vond ik best een moeilijk en beschamend idee. Maar de onzekerheid valt gewoon van je af als je in hun salon bent. Layla en haar collega’s zijn steengoed in hun vak, stellen je direct op je gemak en weten precies wat je nodig hebt om gelukkig te worden met je uiterlijk.

In de handleiding van de haarwerken staat “we willen graag dat u complimenten krijgt”, en ik moet bekennen dat ik dacht “ik wil ook wel eens wat”. Maar ze hebben gelijk, en die complimentjes krijg ik ook echt!

Erieke

Wat een goede kwaliteit en vriendelijkheid

Rated 5 out of 5
29 april 2022

Ik ben al 2 maal bij Frans Koopal geweest.je word vriendelijk onthaald en alles word goed uitgelegd.

Ze hebben veel op voorraad, dat is heel erg fijn.

Maar het allerfijnste is, ik had een acute aanval van haarverlies door alopecia, en kon dezelfde dag terecht, ze hebben gewoon plekje gemaakt.

Ik kwam met tranen en ging met een grote glimlach weg met een geweldig haarwerk.

Laila en team heel erg bedankt

Margriet

Margriet Veenma

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Wat heerlijk om mensen blij de deur uit zien gaan met een mooi haarwerk.

Wij helpen graag met alle vragen bij haarproblemen.

Altijd welkom bij het team van Frans Koopal .

Vakmanschap en passie

Rated 5 out of 5
13 november 2021

Wat een warm ontvangst bij Frans koopal, toen ik binnen kwam samen met mijn man. Koffie/ thee werd aangeboden . Mijn haar was aan het uitvallen vanwege de chemo.

Een foto laten zien hoe mijn haar er voor de chemo uitzag. Ik gaf er voorkeur aan, voor de zelfde kleur als van mijn eigen haar, zodat het er zo natuurlijk mogelijk uit ziet. Ze lieten een paar pruiken zien, wauw! Zag er mooi uit. De tweede pruik vond ik het beste bij mijn eigen haar kleur passen. Mijn haren die ik nog had werden met de tondeuse verwijderd, dat was best een emotioneel gebeuren.

De dames gingen liefdevol om met mijn gevoelens. Alle tijd namen ze om de pruik passend te maken, en mij alles uit te leggen hoe ik de pruik moest op zetten. Ook kreeg ik goed advies hoe de pruik goed te onderhouden. De pruik heeft mij een stukje zelf vertrouwen terug gegeven. Ging als een zelfverzekerde dame de winkel uit.

Een top team!

Maria Schuur Bosma

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Wat fijn dat u zich zo goed gehoord voelt en dat wij u een mooi haarwerk hebben kunnen leveren.

Voor ons is het vanzelfsprekend om mensen met haarproblemen te voorzien van een passend haarwerk. Echter door deze review worden wij er weer door herinnerd, dat ons werk niet voor niks is.

Wij worden er blij van en de klant dus ook. Heel fijn om te horen!

Met vriendelijke groeten,

Het team van Frans Koopal Haarwerken

Haarwerk voor mijn moeder

Rated 5 out of 5
4 augustus 2021

In het najaar van 2019 ging ik met mijn moeder naar Frans Koopal. Ze verloor veel haar door chemokuren. Wat een warm ontvangst. Het zorgde ervoor dat we snel op ons gemak waren en deze voor ons nog onbekende wereld. Mijn moeder nam afscheid van haar eigen haar en met een mooi haarwerk liep ze later naar buiten. Het leek zoveel op haar echte haar. Ze heeft hem heel veel gedragen. De mutsjes vond ze ook erg fijn voor s nachts.

Helaas is mijn moeder vorige maand overleden aan de gevolgen van die vreselijke ziekte. Maar dankzij jullie kon ze ruim een jaar lang met veel zelfvertrouwen het leven aan.

Dank jullie wel voor de goede hulp en hoe jullie met mensen omgaan. Super!

Roos van der Neut

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Ach wat een mooie reactie, en dat zelfs na het overlijden.

Een prachtige sterke vrouw is niet meer.

We doen ons werk met liefde en dat het ook zo ervaren is, maakt ons dankbaar en trots.

Sterkte voor nu en straks.

Team Frans Koopal

Wat een mooi product, secret hair

Rated 5 out of 5
5 juli 2021

Na een hartoperatie moest ik aan medicijnen die zorgen voor een enorm dunne huid. Al twee keer was daardoor mijn hoofdhuid verbrand geweest. Weinig zon zorgde er al voor dat mijn hoofdhuid ’s avonds in vuur en vlam stond. Kwam al langer bij Layla en haar collega’s bij Frans Koopal Haarwerken. Heb er de laatste jaren een bijzonder fijne band mee opgebouwd. Probeer eens secret hair was hun reactie op mijn verhaal. Dat weet ik toch niet dacht ik in eerste instantie. Maar heb het nu wel en het bevalt me reuze. Wat een genot. Niet meer steeds hoeven te denken aan een petje tegen de zon. Ann Winter nam bij het plaatsen alle tijd voor me. Nadat het in model was geknipt was ik gelijk enthousiast. Ik ben er zelf heel tevreden mee en krijg alleen maar positieve reacties. Zwemmen en intensief sporten het kan allemaal. Eigenlijk kun je er alles mee wat je er ook zonder kunt. Een echt top product dat secret hair. En een geweldig stel mensen daar bij Frans Koopal Haarwerken. Layla en Ann bedankt hiervoor en graag tot ziens.

Abe Kampen

Haarwerk uitzoeken

Rated 5 out of 5
31 mei 2021

Nadat ik de diagnose borstkanker heb gekregen op 6 mei jongstleden kwam ik in een enorme rollercoaster terecht. Op advies van de oncoloog een afspraak gemaakt bij Frans Koopal voor een haarwerk, mutsjes etc. Hier wou ik helemaal nog niet over nadenken. In eerste instantie ga ik de hoofdhuid koeling proberen op de dagen van mijn chemo. Maar niet wetende of dat gaat werken ben ik samen met mijn man afgelopen vrijdag naar Frans Koopal geweest. Bij aankomst een warm ontvangst, niks niet somber en eerst maar voor een kopje thee gegaan. En dan de vraag wat is je wens. Daarop antwoordde ik lang (want dat heb ik nu ook). Ok we gaan op zoek en proberen. Ik vond het erg spannend en kon me niet voorstellen dat dit goed ging komen. Maar bij het opdoen van de eerste pruik voor de maat en de kleur vond ik deze al erg leuk, hoe verrassend. Durfde zelfs te lachen. Maar het was hem nog niet want ik wou nog steeds graag lang. Bij het eenmaal ophebben van een pruik met lang haar was dit hem niet. Ze had nog een mooie pruik zei ze, waar ik power van zou gaan uitstralen en ik wist niet wat ik zag. Dit was ik, geen twijfel mogelijk. Zo blij met deze pruik. Maar goed mijn stalgenoten wilden graag een blauwe pruik dus ja de eigenaresse kwam ook nog met een licht grijze en fel blauwe aan en wat hebben we daarom gelachen. Daarnaast kreeg ik ook nog veel tips waar je normaal niet aan denkt (qua kussenslopen, mutsjes etc). Zo gespannen als ik heen ging zo ontspannen kwam ik er weer weg. Nu maar afwachten of ik de pruik ook nodig ga hebben.

Marga

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Haarwerk uitzoeken is vaak een grote stap. De meeste mensen hebben geen idee wat ze kunnen verwachten. Onze taak is om mensen op hun gemak te stellen en ze vol zelfvertrouwen in de spiegel te laten kijken. Het juiste haarwerk uitzoeken is belangrijk om verder te gaan.

Soms kunnen we ook aan leuke verzoeken, zoals een blauwe pruik, gehoor geven. Niets is te gek voor ons. Onze haarwerken zijn onze visitekaartje.

Een warm en veilig gevoel willen we graag geven. Een fijn gevoel dat er een mooi haarwerk klaar ligt als het nodig is. Dank voor de mooie review en altijd welkom voor koffie of thee.

Team Frans Koopal

Happy new hair!

Rated 5 out of 5
28 april 2021

Toen ik vorige week dinsdag op de afgesproken tijd bij Frans Koopal kwam bleek dat ik, hoe ik het voor elkaar kreeg weet ik nog steeds niet, op de verkeerde tijd en erger nog verkeerde dag was gekomen.

Geen paniek zei Layla, we moeten even wat omgooien maar het komt goed.

Nu ik door de chemo nog maar heel weinig haar had en perse niet met een kaal hoofd rond wil lopen was de stap naar een haarwerk snel gezet. Layla vroeg mij naar mijn wensen, ik liet haar een foto zien van hoe ik mijn haar het liefst droeg en dat ik vooral mijn mooie grijze lokken terug wilde zien in een haarwerk. Hoe ze het doet weet ik niet maar het eerste haarwerk dat ze me opzette was mijn haar!

Ik was al verkocht maar Layla had nog een aantal waarvan ze vond dat die ook gepast moesten worden. Zo gezegd ze gedaan, om sommige moesten we hard lachen en andere waren mooi maar niet ik. Layla vond dat ik een goed hoofd had voor al die verschillende haarwerken en dat ik best fotomodel kon zijn. Nou Layla, als je me nodig hebt hou ik me aanbevolen!

Al snel kwamen we terug bij nr 1 en toen die weer werd opgezet zagen we het , ja dit ben ik!

Lieve Layla ik wil je heel hartelijk bedanken voor de geweldige service, je flexibele instelling en je vakkennis. Je hebt me heel blij gemaakt!

Henriëtte Riemeijer

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Het kan gebeuren dat je soms in de war bent. Zeker als er zoveel gebeurd in je leven.

Gelukkig zijn we flexibel en begrijpen de verwarring. Nog mooier is dat u blij bent met het haarwerk. Het is niet alleen ons werk, maar ook onze passie.

Bedankt voor de mooie recensie.

Met vriendelijke groeten

Layla koopal.

Fijn!

Rated 5 out of 5
8 maart 2021

Haaruitval na corona… dat wens je niemand toe. Gelukkig kon ik zeer snel terecht bij Koopal. Ontzettend kundig en lief geholpen. Het eerste haarwerk was gelijk prima, blij liep ik de straat weer op.

Heel erg bedankt!!

Lieve groet van Margreet

x

Top

Rated 5 out of 5
11 januari 2021

Ivm haaruitval tgv chemobehandeling,bij Frans Koopal terecht gekomen.

Bij de derde pruik keek ik in de spiegel en zei” heyyyy… ik kijk naar mezelf”. Bijna identiek aan mn eigen haar, wat voelde dat goed en vertrouwd omdat alle zekerheden de laatste tijd in rook zijn opgegaan. Dit voelt echt fijn en werd er oprecht blij van . Bedankt Layla voor het advies en je deskundigheid. Top!!

Lida

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Hallo Lida,

Bedankt voor je mooie review.

Wat fijn dat we je het ultieme gevoel van “herkenning”en zekerheid in deze moeilijke tijd hebben kunnen geven. Natuurlijk zijn we blij dat we je onzekerheid over het zichtbaar dragen van een “pruik” hebben kunnen wegnemen. We zijn trots dat je voor Frans Koopal Haarwerken hebt gekozen om een mooi haarwerk uit te zoeken.

Sterkte met je kuur en veel plezier met je haarwerk.

Team Frans Koopal,

Layla Koopal.

Wilt u ook een referentie geven? Dat kan op de pagina referentie geven