Referenties

Lees hieronder enkele referenties over Frans Koopal Haarwerken.

Referentie

Overige reviews

4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 31 reviews)
Uitstekend94%
Heel goed6%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
11 mei 2023

Ik kon snel terecht voor een afspraak, nadat mijn haar begon uit te vallen door de chemo. Heel goed ontvangen, veel privacy en fijne service. Ze nemen alle tijd voor je en hebben veel begrip. Ze denken mee en geven ook een eerlijke mening en goed advies. Mijn haren gelijk afgeschoren en met nieuw kapsel tevreden de deur uit. Er is ook veel keuze in mutsjes en “doekjes”.

Lidy

Wat een warm gevoel!

Rated 5 out of 5
11 mei 2023

Vorige week was ik aanwezig bij een evenement van Frans Koopal waarbij er verschillende modellen aanwezig waren. De modellen konden opgemaakt worden, haarwerken- en/of pruiken passen, en ervaringen met elkaar delen onder het genot van een hapje en drankje.

Tijdens deze middag werd er enorm veel tijd en aandacht besteed aan de modellen door het personeel van Frans Koopal. Ik vond het erg mooi om te zien hoe gepassioneerd en gedreven het personeel is; ze zijn pas tevreden wanneer de modellen zich 100% comfortabel voelen.

Verder weet het personeel precies welke kleur/lengte/model het best past bij welk model, hier merk je meteen dat ze erg ervaren zijn.

Ik heb mijn bezoek aan Frans Koopal als erg bijzonder ervaren, en ik ben ervan overtuigd dat de kracht van dit bedrijf hem zit in de persoonlijke aandacht, waardoor een echt familiegevoel ontstaat.

Mocht jij de stap naar een haarwerk of pruik nog niet durven zetten, dan raad ik Koopal aan om jouw twijfels weg te nemen en je weer een boost zelfvertrouwen te geven!

Aimee

Deskundig, professioneel, fijne sfeer

Rated 5 out of 5
11 mei 2023

In september 2022 ontzettend goed geholpen met een haarwerk omdat ik chemotherapie kreeg. Het personeel is deskundig, werkt professioneel maar doet dit in een ongedwongen sfeer. Er werd alle tijd voor mij genomen. Nadat ik het haarwerk een paar weken droeg, moest er toch iets aan gewijzigd worden, ook dit is geen probleem.

Elizabeth

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Hartelijk dank voor de mooie review.

We zijn trots dat we ons werk met liefde en passie voor het vak mogen uitvoeren.

Ook voor na controle staat het team van Frans Koopal klaar om het beste te doen voor de klanten.

Liefs

Team Frans Koopal

Gezellige fotoshoot

Rated 5 out of 5
11 mei 2023

Vanmiddag een gezellige fotoshoot voor de website en sociale media van Frans Koopal gehad. Ik heb diverse haarwerken opgehad en mensen ontmoet die om diverse redenen een haarwerk dragen. De catering was uitstekend verzorgd en de fotograaf en ‘filmdame’ waren fijn om mee te werken. Voor herhaling vatbaar.

Elizabeth

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Super bedankt voor de leuke review.

We hebben samen een prachtige middag gehad waar meerdere modellen aanwezig waren.

Alles was mogelijk om te passen, en daar werd ook, onder het genieten van een hapje en drankje, gebruikt van gemaakt.

We waren overdonderd door de grote en enthousiaste reacties.

Dit vraagt om een vervolg.

Bedankt voor de aanwezigheid en de mooie review.

Team Frans Koopal.

Vol zelfvertrouwen de deur weer uit.

Rated 5 out of 5
6 maart 2023

Vandaag de knoop doorgehakt en mijn haar laten afscheren bij Kopaal i.v.m. chemotherapie. Met liefde en geduld werden we ontvangen en samen met mijn man hebben we een prachtig haarwerk uitgezocht. Ik voelde me daarna een mooie, zelfverzekerde vrouw en kon met een glimlach de deur weer uit .

Rian

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Wat hebben we toch een mooi vak.

Niet alleen hebben we zoveel haarwerken in huis, maar zijn tevens in staat om een goed advies te geven en mensen blij te maken met een mooi haarwerk. Het haar verliezen bij een chemo behandeling, kan veel stress opleveren. Gelukkig hebben we geduld en liefde om alles in goede banen te leiden. Iedereen beslist wanneer men er aan toe is om het hoofd te scheren, of tot het laatste sprietje te behouden.

Wij gaan met respect hiermee om.

Dat het ook deze keer weer een glimlach en zelfvertrouwen gaf, is fijn om te horen. Hartelijk dank voor review en sterkte bij de behandeling.

Liefs layla

vandaag mocht ik weer

Rated 5 out of 5
13 februari 2023

Vandaag mocht ik weer een nieuwe pruik uitzoeken.

Ik kan wel zeggen dat ik vaste klant ben. Sinds zo’n 7 jaar draag ik een pruik. En ik ben zo ontzettend blij dat Koopal er is. Ze zijn zo belangrijk voor mij! Ik tel de dagen af wanneer ik van de verzekering ik weer een pruik mag uitzoeken. Het is nog steeds bijzonder om heen te gaan. De nacht er voor is toch altijd onrustig, het is spannend, wat zouden ze hebben.

Nog steeds een soort snoepwinkel.

Vandaag is er weer een heel tevreden klant bij jullie geweest.

Jullie hebben mij ook deze keer weer zo goed geholpen. Zoals altijd❤️

Dank jullie wel.

Ria

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Wat fantastisch dat je zo tevreden bent.

We beseffen ons misschien niet genoeg hoeveel we voor iemand betekenen. Voor ons is het vanzelfsprekend dat we gastvrij, deskundig en behulpzaam willen zijn. Dat wij vreugdetranen zien bij weer een mooi haarwerk, geeft ons ook energie .

Wij willen iedereen blij maken en hulp bieden bij haarverlies. We bieden rust in onrustige tijden, maar wel in een gezellige en ontspannen sfeer. Onze enorme voorraad haarwerken en expertise zijn pluspunten.

Dat we blij zijn met iedere tevreden klant en dan ook nog zo’n compliment krijgen is geweldig. Dankjewel voor de mooie review.

Liefs

Team Frans Koopal

Superbedrijf

Rated 5 out of 5
24 november 2022

Het eerste contact was super, je wordt direct op je gemak gesteld.

Er wordt goed naar je geluisterd, en men heeft alle tijd voor je.

Als je verteld wat je graag wilt, wordt er direct met veel deskundigheid het haar werk bij gezocht wat je zoekt. Bij de tweede afspraak werd met het zelfde geduld mijn haar wat er nog was verwijderd. En werd me geleerd hoe ik het haarwerk moest opzetten.

Ben heel blij hoe alles is gegaan en ben heel tevreden.

Ik zou echt mensen adviseren hier naar toe te gaan.

Ik vond het top.

Lia

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Hartelijk dank voor de mooie review. Hier worden we blij van, want dit is waar we voor staan. Rust brengen in een tijd van onrust.

Met onze generatie lange ervaring en onze grote collectie haarwerken kunnen we gelukkig direct iemand het haar laten passen. Ook het afscheren van het eigen haar, doen we met respect.

Fijn dat u ons dit mooie compliment geeft.

Liefs team Frans Koopal.

Wat een prachtig goed georganiseerd bedrijf

Rated 5 out of 5
18 november 2022

Na een persoonlijke ontvangst was er alle tijd om in privacy pruiken te passen. Er werden veel mooie passende pruiken getoond en tijd speelde geen rol. Ook werden we niet onnodig beïnvloed en konden we in alle rust besluiten. Wij hebben dit zeer op prijs gesteld.

Ook bij het tweede bezoek werd de werkwijze herhaald en werd er gecheckt of de eerder gemaakte keuze nog steeds de juiste was.

Wat een professioneel bedrijf. Wij zijn erg blij dat we juist voor Koopal hebben gekozen in deze toch al lastige emotionele tijd.

Roelie

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Wat is dit een mooi compliment aan ons werk. We vinden het heel gewoon om mensen blij te maken met een mooi haarwerk. Het is voor ons normaal om alles uit de kast te halen om iemand blij te maken.

Inderdaad proberen we alle tijd te maken voor een mooi haarwerk, en dat u dit ook zo ervaart is voor ons een geweldig compliment. Dank nogmaals voor dit mooie compliment.

We hopen dat deze geweldige review meerdere mensen helpt om de drempel tot een mooi haarwerk te nemen.

We helpen graag om te helpen om mensen rust te geven in een tijd van onrust,

Top lezing: Frans Koopal, van pruik tot haarwerk.

Rated 5 out of 5
10 oktober 2022

Zoekt u voor uw club, vriendengroep, kennissenkring, vereniging, familiebijeenkomst of wát dan ook een geanimeerde spreker? Denk dan eens aan een lezing van Layla Koopal. Layla vertelt met gevoel en passie over het familiebedrijf Frans Koopal, de ontwikkelingen door de decennia heen van pruik tot haarwerk en over de vele doelgroepen die Koopal bedient. U verlaat de zaal blij terwijl het onderwerp serieus en soms/vaak verdrietig is. Dit hoort Layla ook terug van haar klanten. Hoe mooi is dat?! Doen!

Nicolette Pinkster

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Hartelijk dank voor de aanbeveling en wat was het mooi om voor een volle zaal met belangstellenden te mogen spreken.

Onze generatie lange ervaring om klanten blij te maken met een mooi haarwerk, maakt het werk zo bijzonder.

Een geweldige belevenis die we graag willen delen met mensen die iets meer willen weten over Frans Koopal haarwerken.

Zeer vakkundig, begripvol, eerlijk, troostend en opbeurend

Rated 5 out of 5
13 juni 2022

Na de 4e of 5e chemo begon mijn haar uit te vallen. Ik ben vrij snel na het begin van de uitval naar Koopal gegaan, omdat ik geen idee had hoe snel t zou gaan. Gerda heeft me fantastisch geholpen.

Ik ging nogal down naar binnen en blij weer naar buiten. Ik dacht dat ik een haarwerk wilde dat leek op mijn eigen haar: krullend donkerblond. Maar de krullende haarwerken stonden me niet en ik vond de krullen irritant langs mijn hoofd. Gerda liet me met alle geduld heel veel haarwerken passen. Tot ik een asblonde stijle op kreeg. Ik leek 10 jaar jonger, doordat mijn huidteint mooier werd en mijn kaaklijn strakker. En de ogen van mijn vriend begonnen te glinsteren, dus de keuze was gemaakt. Het mooie is dat Gerda me totaal niet heeft beïnvloed in mijn keuze. Ook al had ze direct door dat t deze zou worden 😉

Ik kreeg de pruik direct mee, ook al hoefde ik m nog niet op. Zodat ik aan t idee kon wennen. Het vooruitzicht kaal te worden was ineens een stuk minder erg! Ik heb het kaal scheren nog wel drie keer verzet. Tot mijn haar echt niet meer om aan te zien was.

Afgelopen week was t zover. Ik zag er uiteraard tegenop, maar Gerda was geweldig. Door hoe zij t aanpakt, hoefde ik niet te huilen (terwijl ik daar normaal erg goed in ben). Eigenlijk was ik opgelucht dat ik het haar dat totaal niet meer op mijn eigen haar leek, kwijt was. En mijn kale hoofd was mooier dan verwacht. Ik weet niet hoe ze het doet maar ik ben erg dankbaar. Ik ging weer blij de deur uit. En krijg erg veel complimenten over mijn nieuwe haar!

Super dank!

Esther

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Wow wat een prachtig verhaal. Deze review betekent heel veel voor ons als team.

We begrijpen dat de chemo behandelingen, met het haarverlies, erg veel met je zelfvertrouwen kan doen. Gelukkig kunnen we als team hier een beetje bij helpen om het wat makkelijker te maken. Door met liefde en geduld te zoeken naar een mooi haarwerk, is onze passie. Wanneer het nodig is, helpen we bij het afhalen van het haar. Power vrouwen noemen we jullie.

Team Frans Koopal.

Wilt u ook een referentie geven? Dat kan op de pagina referentie geven