Referenties

Lees hieronder enkele referenties over Frans Koopal Haarwerken.

Referentie geven
 

Overige reviews

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (op basis van 39 reviews)
Uitstekend95%
Heel goed5%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Mijn haar natuurlijk goed!

Rated 4,0 out of 5
6 juni 2020

Het was voor mij een grote schrik geconfronteerd te worden met de haarstoornis alopecia areata. Ik had er voorheen nooit van gehoord. Afscheid nemen van mijn mooie haardos vond ik behoorlijk heftig.

Dankzij de begeleiding van Layla Koopal en haar goede, professionele kijk op de mogelijkheden heb ik langzaam aan dit feit kunnen wennen. Layla heeft gezocht naar een zo goed mogelijk alternatief. Van haar-haarband naar haarwerk.

Voor mij is het belangrijk dat mijn haarwerk zo echt lijkt dat het niemand opvalt. Tot dusver is dit goed gelukt.

Als mijn haar natuurlijk goed zit kan ik het beste functioneren.

Ik vind het echt fantastisch hoe Layla met geduld en aandacht meekijkt, denkt, op zoek gaat en de haarwerken voor mij aanpast. Iedere keer weer.

Dank daarvoor!

Lys

Zo blij

Rated 5,0 out of 5
30 april 2020

Ik heb mijn hele leven veel en krullend haar gehad en na de chemo en de medicatie die ik nog moet slikken is er weinig van die haardos overgebleven. Maar gelukkig is daar Frans Koopal. Uiterst vakkundig, meedenkend en eerlijk. Kortom; dank je wel Sylvana. Ik ben blij en kan iedereen adviseren om gewoon een afspraak te maken!

Margareth

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Dankjewel voor de mooie woorden. Veel sterkte en plezier van je mooie “nieuwe haar”.

Niemand die het ziet

Rated 5,0 out of 5
10 april 2020

Sinds enkele weken draag ik met veel plezier een haarwerk van Frans Koopal. En wat ben ik er blij mee. Van nature ben ik niet gezegend met een dikke bos haar, nu wel dus. En hij past bij mij.

Als ik goede vrienden wijs op het feit dat ik een pruikie op mijn hoofd heb, reageren beide met open gevallen mond, ze kunnen het niet geloven.

Een héél dik compliment dus voor iedereen bij Frans Koopal.

Tel daar nog bij op dat je uiterst vriendelijk en kundig wordt geholpen. Dus…een haarwerk nodig? Ga naar Koopal, daar word je gelukkig van.

Marian Kooistra

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

WoW dit is een super bericht, en dat is waar we het uiteindelijk voor doen.

Hier worden we zo blij van.

Dank u wel voor uw mooie woorden.

Nieuw haarwerk

Rated 4,0 out of 5
21 maart 2020

Vanmorgen weer voor mijn jaarlijkse update bij Frans koopal geweest. Ik werd al verwacht kreeg een lekkere kop koffie en kon het passen beginnen. Na een paar modellen en kleuren, was daar dan toch het juiste haarwerk die het beste bij mij paste. Heerlijk om mij zelf zo te zien, helemaal verrast door het resultaat. Terwijl ik nog een lekkere kop koffie kreeg,werd mijn haarwerk aangepast een antislip stukje bij het voorhoofd tot een plakstrip onderin. Prettig dat ik daar op kon wachten. Na wat adviezen over het onderhoud e.d. Werd alles geregeld voor wat betreft de vergoedingen zorgverzekering. Al met al heb ik weer een prachtig haarwerk gekregen. Mijn advies is, bent u toe aan een haarwerk, ga naar Frans Koopal daar slaagt u geheid. U gaat daar de deur niet zonder uit zoveel keuze en bovenal een zeer goed advies. Prettige betrokken medewerkers. Dank jullie wel.

Anna

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Wow daar kan ik zo blij van worden, dankjewel van deze mooie review

Dolblij met mijn nieuwe haarwerk

Rated 5,0 out of 5
2 maart 2020

Sinds 21 februari heb ik een nieuw haarwerk en wat is hij mooi en wat ben ik er ontzettend blij mee.

Zo een mooie kwaliteit en hij zit perfect en wat geeft het weer een zelfvertrouwen om naar buiten te gaan.

Daarnaast ben ik zo ontzettend goed geholpen door Sylvana en mevrouw Koopal.

Ik zou iedereen aanraden die met haarproblemen kampt om naar Frans Koopal te gaan, hier werken lieve mensen die hun vak verstaan.

Joke

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Wow wat top! Daar worden wij ook blij van!

Ons streven is om er voor iedereen met haarverlies, het beste uit te zoeken!

Bedankt voor de positieve reactie

Make-up en grime renaissance en barokstijl

Rated 5,0 out of 5
27 januari 2020

Ik ben danseres, gespecialiseerd in renaissance- en barokdans. Als ik optreed, draag ik vrijwel altijd prachtige kostuums uit de periode 1500-1750 en steek mijn haar in passende stijl op. Daar hoort natuurlijk ook make-up of grime bij die, ook al gebruik ik niet de spullen die vrouwen in die eeuwen gebruikten, zoals rijstpoeder om gezicht en hals wit te maken en kleurstoffen van plantaardige herkomst voor lippen- en wangenrood.

Ik was al lange tijd ontevreden over mijn historische ‘look’ en besloot bij Layla te rade te gaan. Dat bleek een gouden greep: zij zag in één oogopslag wat ik zou moeten veranderen: een blusher die beter past bij het lippenpotlood dat ik gebruik, en twee eenvoudige grime-trucjes die mijn ogen groter doen lijken. Ik heb Layla’s adviezen opgevolgd tijdens een recente serie voorstellingen met de Nederlands Bach Academie en was heel gelukkig met het resultaat. Heerlijk om te leren van zo’n ervaren vakvrouw!

Anoniem

Lezing Rode Kruis Slochteren

Rated 5,0 out of 5
1 april 2019

Wat hebben wij een fantastische avond mogen hebben met de lezing door Layla Koopal.

Wat kan jij een informatie geven over jullie haarwerken, met alle anekdotes een geweldige lezing met heel veel informatie.

Het is echt een hele mooie avond geweest.

Erik de Jonge

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Bedankt voor deze mooie worden. Ik heb het met heel veel plezier gedaan.

Ondanks volledige kaalheid, toch een zelfverzekerde moeder, dankzij Layla Koopal.

Rated 5,0 out of 5
10 februari 2019

Mijn moeder leed aan Alopecia en heeft vanaf 1970, ruim 40 jaar pruiken gedragen via Frans Koopal. Dankzij Layla’s toewijding, begrip, betrokkenheid en deskundigheid heeft mijn moeder tot aan haar overlijden in 2012 zich in het openbaar zelfverzekerd gevoeld. De pruiken werden voortdurend aangepast aan haar leeftijd/uiterlijk en regelmatig onderhouden. De ziekte veroorzaakte veel psychische problemen bij mijn moeder maar de mooie, goed zittende pruiken gaven haar in elk geval rust voor wat betreft de problematiek met haar uiterlijk.

Bernard Schlimbach

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

WoW wat een lief bericht.

Moeder heb ik met liefde alle jaren geholpen met Haarwerk. Een dappere en bijzondere vrouw die met liefde over haar kinderen sprak. Ik ben blij dat ik 40 jaar het Haarwerk heb mogen verzorgen. Wat een eer na zoveel jaar nog zo‘n lief bericht te mogen ontvangen.

Dank je wel voor de mooie woorden.

Layla koopal

Leuke avond

Rated 5,0 out of 5
15 november 2018

Wat hebben we een leuke avond gehad!

Vrouwen van Nu Marum

Wilt u ook een referentie geven? Dat kan op de pagina referentie geven