Referenties

Lees hieronder enkele referenties over Frans Koopal Haarwerken.

Referentie geven
 

Overige reviews

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (op basis van 39 reviews)
Uitstekend95%
Heel goed5%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Vakmanschap en passie

Rated 5,0 out of 5
13 november 2021

Wat een warm ontvangst bij Frans koopal, toen ik binnen kwam samen met mijn man. Koffie/ thee werd aangeboden . Mijn haar was aan het uitvallen vanwege de chemo.

Een foto laten zien hoe mijn haar er voor de chemo uitzag. Ik gaf er voorkeur aan, voor de zelfde kleur als van mijn eigen haar, zodat het er zo natuurlijk mogelijk uit ziet. Ze lieten een paar pruiken zien, wauw! Zag er mooi uit. De tweede pruik vond ik het beste bij mijn eigen haar kleur passen. Mijn haren die ik nog had werden met de tondeuse verwijderd, dat was best een emotioneel gebeuren.

De dames gingen liefdevol om met mijn gevoelens. Alle tijd namen ze om de pruik passend te maken, en mij alles uit te leggen hoe ik de pruik moest op zetten. Ook kreeg ik goed advies hoe de pruik goed te onderhouden. De pruik heeft mij een stukje zelf vertrouwen terug gegeven. Ging als een zelfverzekerde dame de winkel uit.

Een top team!

Maria Schuur Bosma

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Wat fijn dat u zich zo goed gehoord voelt en dat wij u een mooi haarwerk hebben kunnen leveren.

Voor ons is het vanzelfsprekend om mensen met haarproblemen te voorzien van een passend haarwerk. Echter door deze review worden wij er weer door herinnerd, dat ons werk niet voor niks is.

Wij worden er blij van en de klant dus ook. Heel fijn om te horen!

Met vriendelijke groeten,

Het team van Frans Koopal Haarwerken

Haarwerk voor mijn moeder

Rated 5,0 out of 5
4 augustus 2021

In het najaar van 2019 ging ik met mijn moeder naar Frans Koopal. Ze verloor veel haar door chemokuren. Wat een warm ontvangst. Het zorgde ervoor dat we snel op ons gemak waren en deze voor ons nog onbekende wereld. Mijn moeder nam afscheid van haar eigen haar en met een mooi haarwerk liep ze later naar buiten. Het leek zoveel op haar echte haar. Ze heeft hem heel veel gedragen. De mutsjes vond ze ook erg fijn voor s nachts.

Helaas is mijn moeder vorige maand overleden aan de gevolgen van die vreselijke ziekte. Maar dankzij jullie kon ze ruim een jaar lang met veel zelfvertrouwen het leven aan.

Dank jullie wel voor de goede hulp en hoe jullie met mensen omgaan. Super!

Roos van der Neut

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Ach wat een mooie reactie, en dat zelfs na het overlijden.

Een prachtige sterke vrouw is niet meer.

We doen ons werk met liefde en dat het ook zo ervaren is, maakt ons dankbaar en trots.

Sterkte voor nu en straks.

Team Frans Koopal

Wat een mooi product, secret hair

Rated 5,0 out of 5
5 juli 2021

Na een hartoperatie moest ik aan medicijnen die zorgen voor een enorm dunne huid. Al twee keer was daardoor mijn hoofdhuid verbrand geweest. Weinig zon zorgde er al voor dat mijn hoofdhuid ’s avonds in vuur en vlam stond. Kwam al langer bij Layla en haar collega’s bij Frans Koopal Haarwerken. Heb er de laatste jaren een bijzonder fijne band mee opgebouwd. Probeer eens secret hair was hun reactie op mijn verhaal. Dat weet ik toch niet dacht ik in eerste instantie. Maar heb het nu wel en het bevalt me reuze. Wat een genot. Niet meer steeds hoeven te denken aan een petje tegen de zon. Ann Winter nam bij het plaatsen alle tijd voor me. Nadat het in model was geknipt was ik gelijk enthousiast. Ik ben er zelf heel tevreden mee en krijg alleen maar positieve reacties. Zwemmen en intensief sporten het kan allemaal. Eigenlijk kun je er alles mee wat je er ook zonder kunt. Een echt top product dat secret hair. En een geweldig stel mensen daar bij Frans Koopal Haarwerken. Layla en Ann bedankt hiervoor en graag tot ziens.

Abe Kampen

Haarwerk uitzoeken

Rated 5,0 out of 5
31 mei 2021

Nadat ik de diagnose borstkanker heb gekregen op 6 mei jongstleden kwam ik in een enorme rollercoaster terecht. Op advies van de oncoloog een afspraak gemaakt bij Frans Koopal voor een haarwerk, mutsjes etc. Hier wou ik helemaal nog niet over nadenken. In eerste instantie ga ik de hoofdhuid koeling proberen op de dagen van mijn chemo. Maar niet wetende of dat gaat werken ben ik samen met mijn man afgelopen vrijdag naar Frans Koopal geweest. Bij aankomst een warm ontvangst, niks niet somber en eerst maar voor een kopje thee gegaan. En dan de vraag wat is je wens. Daarop antwoordde ik lang (want dat heb ik nu ook). Ok we gaan op zoek en proberen. Ik vond het erg spannend en kon me niet voorstellen dat dit goed ging komen. Maar bij het opdoen van de eerste pruik voor de maat en de kleur vond ik deze al erg leuk, hoe verrassend. Durfde zelfs te lachen. Maar het was hem nog niet want ik wou nog steeds graag lang. Bij het eenmaal ophebben van een pruik met lang haar was dit hem niet. Ze had nog een mooie pruik zei ze, waar ik power van zou gaan uitstralen en ik wist niet wat ik zag. Dit was ik, geen twijfel mogelijk. Zo blij met deze pruik. Maar goed mijn stalgenoten wilden graag een blauwe pruik dus ja de eigenaresse kwam ook nog met een licht grijze en fel blauwe aan en wat hebben we daarom gelachen. Daarnaast kreeg ik ook nog veel tips waar je normaal niet aan denkt (qua kussenslopen, mutsjes etc). Zo gespannen als ik heen ging zo ontspannen kwam ik er weer weg. Nu maar afwachten of ik de pruik ook nodig ga hebben.

Marga

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Haarwerk uitzoeken is vaak een grote stap. De meeste mensen hebben geen idee wat ze kunnen verwachten. Onze taak is om mensen op hun gemak te stellen en ze vol zelfvertrouwen in de spiegel te laten kijken. Het juiste haarwerk uitzoeken is belangrijk om verder te gaan.

Soms kunnen we ook aan leuke verzoeken, zoals een blauwe pruik, gehoor geven. Niets is te gek voor ons. Onze haarwerken zijn onze visitekaartje.

Een warm en veilig gevoel willen we graag geven. Een fijn gevoel dat er een mooi haarwerk klaar ligt als het nodig is. Dank voor de mooie review en altijd welkom voor koffie of thee.

Team Frans Koopal

Happy new hair!

Rated 5,0 out of 5
28 april 2021

Toen ik vorige week dinsdag op de afgesproken tijd bij Frans Koopal kwam bleek dat ik, hoe ik het voor elkaar kreeg weet ik nog steeds niet, op de verkeerde tijd en erger nog verkeerde dag was gekomen.

Geen paniek zei Layla, we moeten even wat omgooien maar het komt goed.

Nu ik door de chemo nog maar heel weinig haar had en perse niet met een kaal hoofd rond wil lopen was de stap naar een haarwerk snel gezet. Layla vroeg mij naar mijn wensen, ik liet haar een foto zien van hoe ik mijn haar het liefst droeg en dat ik vooral mijn mooie grijze lokken terug wilde zien in een haarwerk. Hoe ze het doet weet ik niet maar het eerste haarwerk dat ze me opzette was mijn haar!

Ik was al verkocht maar Layla had nog een aantal waarvan ze vond dat die ook gepast moesten worden. Zo gezegd ze gedaan, om sommige moesten we hard lachen en andere waren mooi maar niet ik. Layla vond dat ik een goed hoofd had voor al die verschillende haarwerken en dat ik best fotomodel kon zijn. Nou Layla, als je me nodig hebt hou ik me aanbevolen!

Al snel kwamen we terug bij nr 1 en toen die weer werd opgezet zagen we het , ja dit ben ik!

Lieve Layla ik wil je heel hartelijk bedanken voor de geweldige service, je flexibele instelling en je vakkennis. Je hebt me heel blij gemaakt!

Henriëtte Riemeijer

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Het kan gebeuren dat je soms in de war bent. Zeker als er zoveel gebeurd in je leven.

Gelukkig zijn we flexibel en begrijpen de verwarring. Nog mooier is dat u blij bent met het haarwerk. Het is niet alleen ons werk, maar ook onze passie.

Bedankt voor de mooie recensie.

Met vriendelijke groeten

Layla koopal.

Fijn!

Rated 5,0 out of 5
8 maart 2021

Haaruitval na corona… dat wens je niemand toe. Gelukkig kon ik zeer snel terecht bij Koopal. Ontzettend kundig en lief geholpen. Het eerste haarwerk was gelijk prima, blij liep ik de straat weer op.

Heel erg bedankt!!

Lieve groet van Margreet

x

Top

Rated 5,0 out of 5
11 januari 2021

Ivm haaruitval tgv chemobehandeling,bij Frans Koopal terecht gekomen.

Bij de derde pruik keek ik in de spiegel en zei” heyyyy… ik kijk naar mezelf”. Bijna identiek aan mn eigen haar, wat voelde dat goed en vertrouwd omdat alle zekerheden de laatste tijd in rook zijn opgegaan. Dit voelt echt fijn en werd er oprecht blij van . Bedankt Layla voor het advies en je deskundigheid. Top!!

Lida

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Hallo Lida,

Bedankt voor je mooie review.

Wat fijn dat we je het ultieme gevoel van “herkenning”en zekerheid in deze moeilijke tijd hebben kunnen geven. Natuurlijk zijn we blij dat we je onzekerheid over het zichtbaar dragen van een “pruik” hebben kunnen wegnemen. We zijn trots dat je voor Frans Koopal Haarwerken hebt gekozen om een mooi haarwerk uit te zoeken.

Sterkte met je kuur en veel plezier met je haarwerk.

Team Frans Koopal,

Layla Koopal.

Overweldigend!

Rated 5,0 out of 5
21 september 2020

Beste Layla,

Langs deze weg willen wij je nogmaals bedanken voor het haarwerk dat verzorgd is ten tijde van het overlijden van mijn man, vader en opa.

Mijn vader heeft een hersenbloeding gehad. Daarbij is er een stuk haar (7.5×7.5 cm) weg geschoren zodat de drain geplaatst kon worden.

Aangezien ik bij Frans Koopal stage gelopen heb, wist ik dat er mogelijkheden waren om mijn vader een waardig afscheid te geven.

Zonder Layla haar kundigheid was dit niet gelukt!

Nogmaals bedankt!

Ellen de Vries

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Een eer om voor zoiets te worden gevraagd en fijn om hulp te mogen bieden.

Thuis voelend

Rated 5,0 out of 5
24 juli 2020

Layla en Ann zulke lieve mensen, luisteren goed wat voor haarwerk je wil, meelevend, geweldige service, prachtige winkel maar dat moet je zelf zien want het is teveel om uit te leggen.

Marjon van Eekeren

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Dank je wel voor deze lieve woorden. Als onze klanten blij zijn, zijn wij het ook. Daar doen we het voor

Liefdevol geholpen.

Rated 5,0 out of 5
13 juli 2020

Dank Layla voor de liefdevolle hulp bij het uitzoeken van mijn haarwerk. Fijn dat je direct tijd vrij kon maken. Ondanks het verlies van mijn eigen mooie lange haren, heb jij er voor gezorgd dat het uitzoeken van een haarwerk een feestje werd. Dank!

Anoniem

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Wat fijn dat er, ondanks het verlies van het eigen haar, een fijn gevoel is gekomen.

We doen ons werk met heel veel liefde en plezier.

Dank voor deze mooie woorden.

Wilt u ook een referentie geven? Dat kan op de pagina referentie geven