Frans Koopal

Klant is koning

De klant staat bij ons, Frans Koopal, op de eerste plaats.

Wij vinden het belangrijk dat u zich welkom voelt en dat wij u kunnen helpen weer uzelf te zijn. Wij denken dan ook oplossingsgericht, op welke manier kunnen wij u van dienst zijn. Door onze ervaring met haarwerken weten wij tegen wat voor problemen u aan kunt lopen en wat belangrijk is. Door onze geweldig groot assortiment, kunnen we (bijna) iedereen direct aan een haarwerk helpen. Onze haarwerken worden met veel zorg en aandacht voor kwaliteit vervaardigd. Omdat wij één van de weinige bedrijven zijn die hun haarwerken zelf kunnen maken, weten wij waar we over praten en wat we ermee kunnen bereiken. Reparaties kunnen daardoor meestal direct worden uitgevoerd.

Team Frans Koopal

Voor u betekent dat een optimale service en ondersteuning door een team van creatieve, enthousiaste en deskundige mensen die begrip hebben voor uw wensen. Wij van Frans Koopal weten hoe belangrijk het voor u is om er goed verzorgd uit te zien.

Haarwerken Frans Koopal

Frans Koopal heeft een grote collectie van verschillende soorten haarwerken, haarstukjes, vlechten, pruiken en toupets. Een groot gedeelte van haarwerk van echt haar, komt uit eigen atelier. Ook synthetisch haarwerk kan Frans Koopal in bijna ieder model en in elke kleur direct uit voorraad leveren. Het maken van een keuze wordt op deze manier zéér eenvoudig.

Winkelpresentatie

Voor het passen van haarwerken hebben wij meerdere pasruimtes. We nemen alle tijd om met u een geschikt haarwerk uit te zoeken. Onze winkel is gevestigd aan de Noorderhaven in Groningen. Niet de mogelijkheid om naar ons toe te komen? We komen ook aan (zieken)huis.