Producten en Diensten

Frans Koopal heeft een breed scala aan producten en diensten.

Frans Koopal producten

Haarwerken

Frans Koopal heeft een ruim aanbod haarwerken voor vrouwen, mannen , kinderen en transgenders. (Bijna) Alle haarwerken zijn op voorraad. Voor elk budget en haarprobleem een oplossing. Van haarstukjes, haaraanvullingen tot volledige haarwerken.

Onderhoud en verzorging

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor verzorgingsproducten die nodig zijn om uw haarwerk en hoofdhuid op de juiste manier te wassen. Voor dagelijks gebruik van het haarwerk en en haarwerkonderhoud hebben wij materialen in huis als klipjes, lijm, tape lijm oplosser, tape in meerdere vormen

Headware

Behalve mooie haarwerken hebben wij ook diverse headware producten. Met headware bedoelen we een uitgebreid assortiment in:

  • Hoofddoekjes
  • Buffs
  • Hoeden
  • Mutsen

Frans Koopal Diensten

Grime

Frans Koopal is al jarenlang actief achter het toneel, met het grimeren en verzorgen van kapwerk voor toneel- en filmproducties. Daarnaast zijn er ook de seizoensgerelateerde grime-opdrachten zoals in de Halloweenperiode, Sinterklaastijd en Kerst.

Sinterklaas

Wij zijn de huiskapper van diverse hulpsinterklazen en pieten.

Activiteiten

Frans Koopal organiseert of neemt regelmatig deel aan activiteiten, zoals Haarwerk events, Scoop dagen, Modellen dagen, Lezingen, Sinterklaas en Look Good Feel Better events.