Frans Koopal Haarwerken Groningen

Frans Koopal Haarwerken Groningen heeft een grote collectie haarwerken en aanverwante producten. Een groot gedeelte van de haarwerken van echt haar, komt uit eigen atelier.

Klant is koning

De klant staat bij ons, Frans Koopal, op de eerste plaats. Door onze ervaring met haarwerken weten wij wat u belangrijk vindt. Door onze geweldig grote voorraad van maar liefst 60.000 haarwerken, kunnen we (bijna) iedereen direct aan een haarwerk helpen.

Onze haarwerken worden met veel zorg en aandacht voor kwaliteit vervaardigd. Omdat wij één van de weinige bedrijven zijn die hun haarwerken zelf kunnen maken, weten wij waar we over praten en wat we ermee kunnen bereiken. Reparaties kunnen daardoor meestal direct worden uitgevoerd.

Team Frans Koopal

Voor u betekent dat een optimale service en ondersteuning door een team van enthousiaste en deskundige mensen die begrip hebben voor uw wensen. Wij van Frans Koopal Haarwerken Groningen weten hoe belangrijk het voor u is om er goed verzorgd uit te zien.

Haarwerken Frans Koopal

Frans Koopal heeft een grote collectie van verschillende soorten haarwerken, haarstukjes, vlechten, pruiken en toupets. Een groot gedeelte van haarwerk van echt haar, komt uit eigen atelier. Ook synthetisch haarwerk kan Frans Koopal in bijna ieder model en in elke kleur direct uit voorraad leveren. Het maken van een keuze wordt op deze manier zéér eenvoudig.

Winkelpresentatie

Voor het passen van haarwerken hebben wij meerdere pasruimtes. We nemen alle tijd om met u een geschikt haarwerk uit te zoeken. Bekijk foto’s van onze pasruimtes en/of kom online binnenkijken met een 360 graden view. Onze winkel is gevestigd aan de Noorderhaven in Groningen. Niet de mogelijkheid om naar ons toe te komen? We komen ook aan (zieken)huis.

Contact