Haarwerkspecialist

Haarwerkspecialist Frans Koopal heeft een grote collectie haarwerken en aanverwante producten. Een groot gedeelte van de haarwerken van echt haar, komt uit eigen atelier.

Klant is koning

De klant staat bij ons, Frans Koopal, op de eerste plaats. Door onze ervaring met haarwerken weten wij wat u belangrijk vindt. Door onze geweldig grote voorraad van maar liefst 60.000 haarwerken, kunnen we (bijna) iedereen direct aan een haarwerk helpen.

Onze haarwerken worden met veel zorg en aandacht voor kwaliteit vervaardigd. Omdat wij één van de weinige bedrijven zijn die hun haarwerken zelf kunnen maken, weten wij waar we over praten en wat we ermee kunnen bereiken. Reparaties kunnen daardoor meestal direct worden uitgevoerd.

Team Frans Koopal

Voor u betekent dat een optimale service en ondersteuning door een team van enthousiaste en deskundige mensen die begrip hebben voor uw wensen. Wij van Frans Koopal Haarwerken weten hoe belangrijk het voor u is om er goed verzorgd uit te zien.

Haarwerkspecialist

Als Haarwerkspecialist heeft Frans Koopal een grote collectie van verschillende soorten haarwerken, haarstukjes, vlechten, pruiken en toupets. Een groot gedeelte van haarwerk van echt haar, komt uit eigen atelier. Ook synthetisch haarwerk kan Frans Koopal in bijna ieder model en in elke kleur direct uit voorraad leveren. Het maken van een keuze wordt op deze manier zéér eenvoudig.

Winkelpresentatie

Voor het passen van haarwerken hebben wij meerdere pasruimtes. We nemen alle tijd om met u een geschikt haarwerk uit te zoeken. Bekijk foto’s van onze pasruimtes en/of kom online binnenkijken met een 360 graden view. Onze winkel is gevestigd aan de Noorderhaven in Groningen. Niet de mogelijkheid om naar ons toe te komen? We komen ook aan (zieken)huis.

Contact

Haarwerken voor vrouwen

Er zijn veel vrouwen die kiezen voor het dragen van haarwerk. Haarverlies is hier niet de enige reden voor. Ook modieuze aspecten spelen vaak een rol. Daarom is bij Frans Koopal bijna ieder model en elke kleur mogelijk.

Frans Koopal Haarwerken vrouwen

Haarwerken voor mannen

Voor mannen hebben we een assortiment van hoge kwaliteit haarwerk in veelal de basis modellen. Wij van Frans Koopal willen mannen meer laten weten over de mogelijkheden van Haarwerk. Niet ieder kapsel staat bij ieder persoon, belangrijk is dat uw haar uw gezicht beter uit laat komen.

Frans Koopal Haarwerken mannen

Haarwerken voor kinderen

Kaalheid bij kinderen kan door diverse redenen voorkomen. Mocht uw kind haarverlies hebben dan staan wij graag voor u klaar met een passende oplossing. Aan haarwerk voor kinderen stellen wij andere eisen dan aan haarwerk voor volwassenen.

In het actieve leven van een kind staat sport en spel centraal. Fietsen, zwemmen of in de zandbak spelen: het haarwerk zal veel te verduren krijgen. De hoogste kwaliteit en goede bevestiging is dan ook vereist. Frans Koopal draagt hier zorg voor.

Stichting Haarwensen Kinderen Frans Koopal

Frans Koopal is een steunpunt van Stichting Haarwensen. Dit betekent dat wij haarwerken voor kinderen aanmeten. Daarnaast kunt u bij ons uw haar doneren.

Haarwerken voor transgender

Wij hebben een ruim aanbod hebben in haarwerken én ervaring met mensen in transitie en de stappen die ze doorlopen. Ook u staan wij graag bij in deze fase van uw leven.

Haarwerk voor travestie

Als travestie of crossdresser wilt u er mooi uitzien. Bij uw schitterende outfit hoort ook een bijpassend haarwerk. Wij hebben een ruim aanbod hebben in haarwerken én ervaring met onder andere travestieten en crossdressers.