Referentie geven op de website

Help anderen kiezen en informeer hen door een referentie te geven op de website over uw ervaring met Frans Koopal Haarwerken. Bij voorbaat dank voor uw referentie.

Via onderstaand formulier kunt u uw referentie voor op de website insturen.

Heel tevreden!

2 juli 2024

Ongeveer 3 maand geleden, begon de nachtmerrie.Ik kreeg steeds grotere inhammen.,ik dacht,dit klopt niet.Met lood in m’n schoenen naar Frans Koopal,daar werd ik gelijk op m’n gemak gesteld,ze luisteren en zien je echt.Samen eerst gezellig koffie gedronken,toen met Laila samen een haarstukje uit gezocht.deze moest in de juiste kleur besteld worden.na een week m’n tweede afspraak,weer gezellig eerst koffie en bonbons .het haarstukje werd in m’n eigen model geknipt ,niemand ziet het ,het is prachtig,het is echt aan te raden ,als je haarverlies hebt .ik kan dank zij de goede zorgen,en de fantastische medewerkers weer genieten.van het leven.

Will Ubels

Super Dankbaar 🙏

7 februari 2024

Voor —> Na 💓

Na jaren lang allerlei verschillende methodes, producten etc… etc… geprobeerd te hebben eindelijk maar toch de oplossing gevonden!

In april 2023 fotos online tegengekomen van het werk van Frans Koopal eigenlijk zonder twijfel een afspraak gemaakt, toch wat spannend maar toch de keuze gemaakt het te proberen op de dag van vandaag nog geen moment spijt gehad en heel blij met het resultaat! Het gevoel wat je hebt als je in de spiegel kijkt is gewoon onbeschrijfelijk! Ik ben momenteel ook veel sneller klaar in de ochtend aangezien ze het mooi in model knippen, eigenlijk geen producten nodig afgezien van een borstel of kam!

Familie, vrienden, collega’s etc… hebben met bewondering gekeken de eerste keer dat ze me hadden gezien, heel veel complimenten gekregen. Omdat het van echt haar is valt het ook echt totaal niet op, het voelt, beweegt en zit zoals echt haar!

Bij Frans Koopal wordt je echt gerust gesteld en wordt elke keer weer warm ontvangen. Ze vertellen je precies wat er gaat gebeuren, ze geven je tussendoor tips, ideeën en adviezen en kan ze eigenlijk alles op dat gebied vragen. Je merkt dat ze heel gepassioneerd en goed zijn in het werk wat ze doen!

Tot slot op dit lange verhaal van mij 😅 sorry het was niet in een kort verhaaltje te omschrijven hoe ze eigenlijk mijn leven en zelfvertrouwen hebben veranderd! Ik kan Frans Koopal zeer zeker aanbevelen en wil het team van Frans Koopal echt enorm bedanken! 🙏

Robin Mik

Prachtig haarwerk

26 januari 2024

Werd bijzonder prettig geholpen.er lag al wat klaar en daaruit bleek dat ze ontzettend veel mensenkennis hebben, want er zat meteen een heel mooi haarwerk bij in mijn stijle.

Ontzettend bedankt

Margriet Veenma

Een ervaring op zichzelf

14 december 2023

Op ons kantoor wordt voor de kinderen Sinterklaas gevierd en Frans Koopal Haarwerken heeft ons hierin prachtig ondersteund. Vanaf het moment dat je binnenstapt, begeef je je in een wereld van kostuums, pruiken en make-up. Het schminken en aankleden wordt erg serieus genomen en dat is terug te zien in het eindresultaat. De dames ondersteunen en helpen bij elke stap, waar geen detail onopgemerkt blijft. Niet alleen liepen wij weg in prachtige kostuums en opgemaakte gezichten, ook werden wij opgevangen met drinken, broodjes en een lekker soepje naderhand.

Het is een ervaring die wij graag aan iedereen aanraden. Enkel grote waardering voor de tijd en moeite die de dames in ons feest hebben gestoken!

PlasBossinade Advocaten Notarissen

Vol lof

29 november 2023

Vandaag voor het eerst bij Frans Koopal geweest, heel fijn geholpen, blij en tevreden naar huis gegaan met mijn nieuwe haarwerk.

Marieta Vogelzang

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.