Referentie geven op de website

Help anderen kiezen en informeer hen door een referentie te geven op de website over uw ervaring met Frans Koopal Haarwerken. Bij voorbaat dank voor uw referentie.

Via onderstaand formulier kunt u uw referentie voor op de website insturen.

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
11 mei 2023

Ik kon snel terecht voor een afspraak, nadat mijn haar begon uit te vallen door de chemo. Heel goed ontvangen, veel privacy en fijne service. Ze nemen alle tijd voor je en hebben veel begrip. Ze denken mee en geven ook een eerlijke mening en goed advies. Mijn haren gelijk afgeschoren en met nieuw kapsel tevreden de deur uit. Er is ook veel keuze in mutsjes en “doekjes”.

Lidy

Wat een warm gevoel!

Rated 5 out of 5
11 mei 2023

Vorige week was ik aanwezig bij een evenement van Frans Koopal waarbij er verschillende modellen aanwezig waren. De modellen konden opgemaakt worden, haarwerken- en/of pruiken passen, en ervaringen met elkaar delen onder het genot van een hapje en drankje.

Tijdens deze middag werd er enorm veel tijd en aandacht besteed aan de modellen door het personeel van Frans Koopal. Ik vond het erg mooi om te zien hoe gepassioneerd en gedreven het personeel is; ze zijn pas tevreden wanneer de modellen zich 100% comfortabel voelen.

Verder weet het personeel precies welke kleur/lengte/model het best past bij welk model, hier merk je meteen dat ze erg ervaren zijn.

Ik heb mijn bezoek aan Frans Koopal als erg bijzonder ervaren, en ik ben ervan overtuigd dat de kracht van dit bedrijf hem zit in de persoonlijke aandacht, waardoor een echt familiegevoel ontstaat.

Mocht jij de stap naar een haarwerk of pruik nog niet durven zetten, dan raad ik Koopal aan om jouw twijfels weg te nemen en je weer een boost zelfvertrouwen te geven!

Aimee

Deskundig, professioneel, fijne sfeer

Rated 5 out of 5
11 mei 2023

In september 2022 ontzettend goed geholpen met een haarwerk omdat ik chemotherapie kreeg. Het personeel is deskundig, werkt professioneel maar doet dit in een ongedwongen sfeer. Er werd alle tijd voor mij genomen. Nadat ik het haarwerk een paar weken droeg, moest er toch iets aan gewijzigd worden, ook dit is geen probleem.

Elizabeth

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Hartelijk dank voor de mooie review.

We zijn trots dat we ons werk met liefde en passie voor het vak mogen uitvoeren.

Ook voor na controle staat het team van Frans Koopal klaar om het beste te doen voor de klanten.

Liefs

Team Frans Koopal

Gezellige fotoshoot

Rated 5 out of 5
11 mei 2023

Vanmiddag een gezellige fotoshoot voor de website en sociale media van Frans Koopal gehad. Ik heb diverse haarwerken opgehad en mensen ontmoet die om diverse redenen een haarwerk dragen. De catering was uitstekend verzorgd en de fotograaf en ‘filmdame’ waren fijn om mee te werken. Voor herhaling vatbaar.

Elizabeth

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Super bedankt voor de leuke review.

We hebben samen een prachtige middag gehad waar meerdere modellen aanwezig waren.

Alles was mogelijk om te passen, en daar werd ook, onder het genieten van een hapje en drankje, gebruikt van gemaakt.

We waren overdonderd door de grote en enthousiaste reacties.

Dit vraagt om een vervolg.

Bedankt voor de aanwezigheid en de mooie review.

Team Frans Koopal.

Vol zelfvertrouwen de deur weer uit.

Rated 5 out of 5
6 maart 2023

Vandaag de knoop doorgehakt en mijn haar laten afscheren bij Kopaal i.v.m. chemotherapie. Met liefde en geduld werden we ontvangen en samen met mijn man hebben we een prachtig haarwerk uitgezocht. Ik voelde me daarna een mooie, zelfverzekerde vrouw en kon met een glimlach de deur weer uit .

Rian

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Wat hebben we toch een mooi vak.

Niet alleen hebben we zoveel haarwerken in huis, maar zijn tevens in staat om een goed advies te geven en mensen blij te maken met een mooi haarwerk. Het haar verliezen bij een chemo behandeling, kan veel stress opleveren. Gelukkig hebben we geduld en liefde om alles in goede banen te leiden. Iedereen beslist wanneer men er aan toe is om het hoofd te scheren, of tot het laatste sprietje te behouden.

Wij gaan met respect hiermee om.

Dat het ook deze keer weer een glimlach en zelfvertrouwen gaf, is fijn om te horen. Hartelijk dank voor review en sterkte bij de behandeling.

Liefs layla

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.