Haarverlies

Frans Koopal Haarwerken vrouwen header

We kunnen ons voorstellen dat je zorgen hebt om je haarverlies. Hoe ga je hier mee om? Wat zijn de volgende stappen? Is er een oplossing voor?

Omdat iedereen last van haarverlies kan hebben al dan niet om medische oorzaken. Niet altijd is het nodig om een volledig haarwerk te dragen. Soms kan een aanvulling ook een goede oplossing bieden. Wat voor u het beste is,  wordt door u en ons samen bekeken.

Haar maakt jong, geeft zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat u er mooi uitziet. Zeker met de nieuwe generatie haarwerken, afgewerkt met een zeer verfijnde aanzet waardoor u uw haar naar achter kunt dragen. Wij zijn al 3 generaties bezig met haarproblemen en kunnen jou met deze vragen helpen. 

Haarwerken voor vrouwen

Frans Koopal Haarwerken vrouwen

Er zijn veel vrouwen die kiezen voor het dragen van haarwerk. Haarverlies is hier niet de enige reden voor. Ook modieuze aspecten spelen vaak een rol. Daarom is bij Frans Koopal bijna ieder model en elke kleur mogelijk.

Haarwerken voor mannen

Frans Koopal Haarwerken mannen

Voor mannen hebben we een assortiment van hoge kwaliteit haarwerk in veelal de basis modellen. Wij van Frans Koopal willen mannen meer laten weten over de mogelijkheden van Haarwerk. Niet ieder kapsel staat bij ieder persoon, belangrijk is dat uw haar uw gezicht beter uit laat komen.

Haarwerken voor kinderen

Stichting Haarwensen Kinderen Frans Koopal

Kaalheid bij kinderen kan door diverse redenen voorkomen. Mocht uw kind haarverlies hebben dan staan wij graag voor u klaar met een passende oplossing. Aan haarwerk voor kinderen stellen wij andere eisen dan aan haarwerk voor volwassenen.

In het actieve leven van een kind staat sport en spel centraal. Fietsen, zwemmen of in de zandbak spelen: het haarwerk zal veel te verduren krijgen. De hoogste kwaliteit en goede bevestiging is dan ook vereist. Frans Koopal draagt hier zorg voor.

Frans Koopal is een steunpunt van Stichting Haarwensen. Dit betekent dat wij haarwerken voor kinderen aanmeten. Daarnaast kunt u bij ons uw haar doneren.

Onze werkwijze

Bij het aanschaffen van een haarwerk komen veel dingen kijken, wij ontzorgen u hierin. U kunt een afspraak maken voor het aanmeten van een haarwerk. Indien u weet welke u wilt hebben, maken wij deze op maat voor u. Met op maat maken bedoelen we dat deze goed op uw hoofd past, maar ook het knippen en stylen van het haarwerk. Daarnaast kunt na aanschaf altijd bij ons terecht voor vragen en onderhoud.

Haarwerk aanschaffen

Bij Frans Koopal vindt u een zorgvuldig geselecteerde, zeer uitgebreide collectie van de beste haarwerken. Van héél kort tot extreem lang, van klassiek tot modern. Wilt u, voor uzelf of voor uw kind een haarwerk aanschaffen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Omdat we (bijna) alles op voorraad hebben, kunt u tijdens deze afspraak diverse modellen passen om te kijken wat het beste bij u past.

Contact

Kan ik een vergoeding voor mijn haarwerk krijgen?

In principe kunt u met een doktersverklaring een vergoeding krijgen.

Wilt u weten wat u vergoed krijgt van uw verzekeraar of andere verzekeraars dan kunt u ook op de website van independer de meest recente bedragen vinden van bijna alle zorgverzekeraars. https://www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/pruiken.aspx

Reviews

Vol zelfvertrouwen de deur weer uit.

Rated 5 out of 5
6 maart 2023

Vandaag de knoop doorgehakt en mijn haar laten afscheren bij Kopaal i.v.m. chemotherapie. Met liefde en geduld werden we ontvangen en samen met mijn man hebben we een prachtig haarwerk uitgezocht. Ik voelde me daarna een mooie, zelfverzekerde vrouw en kon met een glimlach de deur weer uit .

Rian

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Wat hebben we toch een mooi vak.

Niet alleen hebben we zoveel haarwerken in huis, maar zijn tevens in staat om een goed advies te geven en mensen blij te maken met een mooi haarwerk. Het haar verliezen bij een chemo behandeling, kan veel stress opleveren. Gelukkig hebben we geduld en liefde om alles in goede banen te leiden. Iedereen beslist wanneer men er aan toe is om het hoofd te scheren, of tot het laatste sprietje te behouden.

Wij gaan met respect hiermee om.

Dat het ook deze keer weer een glimlach en zelfvertrouwen gaf, is fijn om te horen. Hartelijk dank voor review en sterkte bij de behandeling.

Liefs layla

vandaag mocht ik weer

Rated 5 out of 5
13 februari 2023

Vandaag mocht ik weer een nieuwe pruik uitzoeken.

Ik kan wel zeggen dat ik vaste klant ben. Sinds zo’n 7 jaar draag ik een pruik. En ik ben zo ontzettend blij dat Koopal er is. Ze zijn zo belangrijk voor mij! Ik tel de dagen af wanneer ik van de verzekering ik weer een pruik mag uitzoeken. Het is nog steeds bijzonder om heen te gaan. De nacht er voor is toch altijd onrustig, het is spannend, wat zouden ze hebben.

Nog steeds een soort snoepwinkel.

Vandaag is er weer een heel tevreden klant bij jullie geweest.

Jullie hebben mij ook deze keer weer zo goed geholpen. Zoals altijd❤️

Dank jullie wel.

Ria

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Wat fantastisch dat je zo tevreden bent.

We beseffen ons misschien niet genoeg hoeveel we voor iemand betekenen. Voor ons is het vanzelfsprekend dat we gastvrij, deskundig en behulpzaam willen zijn. Dat wij vreugdetranen zien bij weer een mooi haarwerk, geeft ons ook energie .

Wij willen iedereen blij maken en hulp bieden bij haarverlies. We bieden rust in onrustige tijden, maar wel in een gezellige en ontspannen sfeer. Onze enorme voorraad haarwerken en expertise zijn pluspunten.

Dat we blij zijn met iedere tevreden klant en dan ook nog zo’n compliment krijgen is geweldig. Dankjewel voor de mooie review.

Liefs

Team Frans Koopal

Superbedrijf

Rated 5 out of 5
24 november 2022

Het eerste contact was super, je wordt direct op je gemak gesteld.

Er wordt goed naar je geluisterd, en men heeft alle tijd voor je.

Als je verteld wat je graag wilt, wordt er direct met veel deskundigheid het haar werk bij gezocht wat je zoekt. Bij de tweede afspraak werd met het zelfde geduld mijn haar wat er nog was verwijderd. En werd me geleerd hoe ik het haarwerk moest opzetten.

Ben heel blij hoe alles is gegaan en ben heel tevreden.

Ik zou echt mensen adviseren hier naar toe te gaan.

Ik vond het top.

Lia

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Hartelijk dank voor de mooie review. Hier worden we blij van, want dit is waar we voor staan. Rust brengen in een tijd van onrust.

Met onze generatie lange ervaring en onze grote collectie haarwerken kunnen we gelukkig direct iemand het haar laten passen. Ook het afscheren van het eigen haar, doen we met respect.

Fijn dat u ons dit mooie compliment geeft.

Liefs team Frans Koopal.