Haarverlies

Frans Koopal Haarwerken vrouwen header

We kunnen ons voorstellen dat je zorgen hebt om je haarverlies. Hoe ga je hier mee om? Wat zijn de volgende stappen? Is er een oplossing voor?

Omdat iedereen last van haarverlies kan hebben al dan niet om medische oorzaken. Niet altijd is het nodig om een volledig haarwerk te dragen. Soms kan een aanvulling ook een goede oplossing bieden. Wat voor u het beste is,  wordt door u en ons samen bekeken.

Haar maakt jong, geeft zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat u er mooi uitziet. Zeker met de nieuwe generatie haarwerken, afgewerkt met een zeer verfijnde aanzet waardoor u uw haar naar achter kunt dragen. Wij zijn al 3 generaties bezig met haarproblemen en kunnen jou met deze vragen helpen. 

Haarwerken voor vrouwen

Frans Koopal Haarwerken vrouwen

Er zijn veel vrouwen die kiezen voor het dragen van haarwerk. Haarverlies is hier niet de enige reden voor. Ook modieuze aspecten spelen vaak een rol. Daarom is bij Frans Koopal bijna ieder model en elke kleur mogelijk.

Haarwerken voor mannen

Frans Koopal Haarwerken mannen

Voor mannen hebben we een assortiment van hoge kwaliteit haarwerk in veelal de basis modellen. Wij van Frans Koopal willen mannen meer laten weten over de mogelijkheden van Haarwerk. Niet ieder kapsel staat bij ieder persoon, belangrijk is dat uw haar uw gezicht beter uit laat komen.

Haarwerken voor kinderen

Stichting Haarwensen Kinderen Frans Koopal

Kaalheid bij kinderen kan door diverse redenen voorkomen. Mocht uw kind haarverlies hebben dan staan wij graag voor u klaar met een passende oplossing. Aan haarwerk voor kinderen stellen wij andere eisen dan aan haarwerk voor volwassenen.

In het actieve leven van een kind staat sport en spel centraal. Fietsen, zwemmen of in de zandbak spelen: het haarwerk zal veel te verduren krijgen. De hoogste kwaliteit en goede bevestiging is dan ook vereist. Frans Koopal draagt hier zorg voor.

Frans Koopal is een steunpunt van Stichting Haarwensen. Dit betekent dat wij haarwerken voor kinderen aanmeten. Daarnaast kunt u bij ons uw haar doneren.

Onze werkwijze

Bij het aanschaffen van een haarwerk komen veel dingen kijken, wij ontzorgen u hierin. U kunt een afspraak maken voor het aanmeten van een haarwerk. Indien u weet welke u wilt hebben, maken wij deze op maat voor u. Met op maat maken bedoelen we dat deze goed op uw hoofd past, maar ook het knippen en stylen van het haarwerk. Daarnaast kunt na aanschaf altijd bij ons terecht voor vragen en onderhoud.

Haarwerk aanschaffen

Bij Frans Koopal vindt u een zorgvuldig geselecteerde, zeer uitgebreide collectie van de beste haarwerken. Van héél kort tot extreem lang, van klassiek tot modern. Wilt u, voor uzelf of voor uw kind een haarwerk aanschaffen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Omdat we (bijna) alles op voorraad hebben, kunt u tijdens deze afspraak diverse modellen passen om te kijken wat het beste bij u past.

Contact

Kan ik een vergoeding voor mijn haarwerk krijgen?

In principe kunt u met een doktersverklaring een vergoeding krijgen.

Wilt u weten wat u vergoed krijgt van uw verzekeraar of andere verzekeraars dan kunt u ook op de website van independer de meest recente bedragen vinden van bijna alle zorgverzekeraars. https://www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/pruiken.aspx

Reviews

Superbedrijf

Rated 5 out of 5
24 november 2022

Het eerste contact was super, je wordt direct op je gemak gesteld.

Er wordt goed naar je geluisterd, en men heeft alle tijd voor je.

Als je verteld wat je graag wilt, wordt er direct met veel deskundigheid het haar werk bij gezocht wat je zoekt. Bij de tweede afspraak werd met het zelfde geduld mijn haar wat er nog was verwijderd. En werd me geleerd hoe ik het haarwerk moest opzetten.

Ben heel blij hoe alles is gegaan en ben heel tevreden.

Ik zou echt mensen adviseren hier naar toe te gaan.

Ik vond het top.

Lia

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Hartelijk dank voor de mooie review. Hier worden we blij van, want dit is waar we voor staan. Rust brengen in een tijd van onrust.

Met onze generatie lange ervaring en onze grote collectie haarwerken kunnen we gelukkig direct iemand het haar laten passen. Ook het afscheren van het eigen haar, doen we met respect.

Fijn dat u ons dit mooie compliment geeft.

Liefs team Frans Koopal.

Wat een prachtig goed georganiseerd bedrijf

Rated 5 out of 5
18 november 2022

Na een persoonlijke ontvangst was er alle tijd om in privacy pruiken te passen. Er werden veel mooie passende pruiken getoond en tijd speelde geen rol. Ook werden we niet onnodig beïnvloed en konden we in alle rust besluiten. Wij hebben dit zeer op prijs gesteld.

Ook bij het tweede bezoek werd de werkwijze herhaald en werd er gecheckt of de eerder gemaakte keuze nog steeds de juiste was.

Wat een professioneel bedrijf. Wij zijn erg blij dat we juist voor Koopal hebben gekozen in deze toch al lastige emotionele tijd.

Roelie

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Wat is dit een mooi compliment aan ons werk. We vinden het heel gewoon om mensen blij te maken met een mooi haarwerk. Het is voor ons normaal om alles uit de kast te halen om iemand blij te maken.

Inderdaad proberen we alle tijd te maken voor een mooi haarwerk, en dat u dit ook zo ervaart is voor ons een geweldig compliment. Dank nogmaals voor dit mooie compliment.

We hopen dat deze geweldige review meerdere mensen helpt om de drempel tot een mooi haarwerk te nemen.

We helpen graag om te helpen om mensen rust te geven in een tijd van onrust,

Top lezing: Frans Koopal, van pruik tot haarwerk.

Rated 5 out of 5
10 oktober 2022

Zoekt u voor uw club, vriendengroep, kennissenkring, vereniging, familiebijeenkomst of wát dan ook een geanimeerde spreker? Denk dan eens aan een lezing van Layla Koopal. Layla vertelt met gevoel en passie over het familiebedrijf Frans Koopal, de ontwikkelingen door de decennia heen van pruik tot haarwerk en over de vele doelgroepen die Koopal bedient. U verlaat de zaal blij terwijl het onderwerp serieus en soms/vaak verdrietig is. Dit hoort Layla ook terug van haar klanten. Hoe mooi is dat?! Doen!

Nicolette Pinkster

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Hartelijk dank voor de aanbeveling en wat was het mooi om voor een volle zaal met belangstellenden te mogen spreken.

Onze generatie lange ervaring om klanten blij te maken met een mooi haarwerk, maakt het werk zo bijzonder.

Een geweldige belevenis die we graag willen delen met mensen die iets meer willen weten over Frans Koopal haarwerken.