Haarverlies

Frans Koopal Haarwerken vrouwen header

We kunnen ons voorstellen dat je zorgen hebt om je haarverlies. Hoe ga je hier mee om? Wat zijn de volgende stappen? Is er een oplossing voor?

Omdat iedereen last van haarverlies kan hebben al dan niet om medische oorzaken. Niet altijd is het nodig om een volledig haarwerk te dragen. Soms kan een aanvulling ook een goede oplossing bieden. Wat voor u het beste is,  wordt door u en ons samen bekeken.

Haar maakt jong, geeft zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat u er mooi uitziet. Zeker met de nieuwe generatie haarwerken, afgewerkt met een zeer verfijnde aanzet waardoor u uw haar naar achter kunt dragen. Wij zijn al 3 generaties bezig met haarproblemen en kunnen jou met deze vragen helpen. 

Haarwerken voor vrouwen

Frans Koopal Haarwerken vrouwen

Er zijn veel vrouwen die kiezen voor het dragen van haarwerk. Haarverlies is hier niet de enige reden voor. Ook modieuze aspecten spelen vaak een rol. Daarom is bij Frans Koopal bijna ieder model en elke kleur mogelijk.

Haarwerken voor mannen

Frans Koopal Haarwerken mannen

Voor mannen hebben we een assortiment van hoge kwaliteit haarwerk in veelal de basis modellen. Wij van Frans Koopal willen mannen meer laten weten over de mogelijkheden van Haarwerk. Niet ieder kapsel staat bij ieder persoon, belangrijk is dat uw haar uw gezicht beter uit laat komen.

Haarwerken voor kinderen

Stichting Haarwensen Kinderen Frans Koopal

Kaalheid bij kinderen kan door diverse redenen voorkomen. Mocht uw kind haarverlies hebben dan staan wij graag voor u klaar met een passende oplossing. Aan haarwerk voor kinderen stellen wij andere eisen dan aan haarwerk voor volwassenen.

In het actieve leven van een kind staat sport en spel centraal. Fietsen, zwemmen of in de zandbak spelen: het haarwerk zal veel te verduren krijgen. De hoogste kwaliteit en goede bevestiging is dan ook vereist. Frans Koopal draagt hier zorg voor.

Frans Koopal is een steunpunt van Stichting Haarwensen. Dit betekent dat wij haarwerken voor kinderen aanmeten. Daarnaast kunt u bij ons uw haar doneren.

Onze werkwijze

Bij het aanschaffen van een haarwerk komen veel dingen kijken, wij ontzorgen u hierin. U kunt een afspraak maken voor het aanmeten van een haarwerk. Indien u weet welke u wilt hebben, maken wij deze op maat voor u. Met op maat maken bedoelen we dat deze goed op uw hoofd past, maar ook het knippen en stylen van het haarwerk. Daarnaast kunt na aanschaf altijd bij ons terecht voor vragen en onderhoud.

Haarwerk aanschaffen

Bij Frans Koopal vindt u een zorgvuldig geselecteerde, zeer uitgebreide collectie van de beste haarwerken. Van héél kort tot extreem lang, van klassiek tot modern. Wilt u, voor uzelf of voor uw kind een haarwerk aanschaffen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Omdat we (bijna) alles op voorraad hebben, kunt u tijdens deze afspraak diverse modellen passen om te kijken wat het beste bij u past.

Contact

Kan ik een vergoeding voor mijn haarwerk krijgen?

In principe kunt u met een doktersverklaring een vergoeding krijgen.

Wilt u weten wat u vergoed krijgt van uw verzekeraar of andere verzekeraars dan kunt u ook op de website van independer de meest recente bedragen vinden van bijna alle zorgverzekeraars. https://www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/pruiken.aspx

Reviews

Super Dankbaar 🙏

7 februari 2024

Voor —> Na 💓

Na jaren lang allerlei verschillende methodes, producten etc… etc… geprobeerd te hebben eindelijk maar toch de oplossing gevonden!

In april 2023 fotos online tegengekomen van het werk van Frans Koopal eigenlijk zonder twijfel een afspraak gemaakt, toch wat spannend maar toch de keuze gemaakt het te proberen op de dag van vandaag nog geen moment spijt gehad en heel blij met het resultaat! Het gevoel wat je hebt als je in de spiegel kijkt is gewoon onbeschrijfelijk! Ik ben momenteel ook veel sneller klaar in de ochtend aangezien ze het mooi in model knippen, eigenlijk geen producten nodig afgezien van een borstel of kam!

Familie, vrienden, collega’s etc… hebben met bewondering gekeken de eerste keer dat ze me hadden gezien, heel veel complimenten gekregen. Omdat het van echt haar is valt het ook echt totaal niet op, het voelt, beweegt en zit zoals echt haar!

Bij Frans Koopal wordt je echt gerust gesteld en wordt elke keer weer warm ontvangen. Ze vertellen je precies wat er gaat gebeuren, ze geven je tussendoor tips, ideeën en adviezen en kan ze eigenlijk alles op dat gebied vragen. Je merkt dat ze heel gepassioneerd en goed zijn in het werk wat ze doen!

Tot slot op dit lange verhaal van mij 😅 sorry het was niet in een kort verhaaltje te omschrijven hoe ze eigenlijk mijn leven en zelfvertrouwen hebben veranderd! Ik kan Frans Koopal zeer zeker aanbevelen en wil het team van Frans Koopal echt enorm bedanken! 🙏

Robin Mik

Prachtig haarwerk

26 januari 2024

Werd bijzonder prettig geholpen.er lag al wat klaar en daaruit bleek dat ze ontzettend veel mensenkennis hebben, want er zat meteen een heel mooi haarwerk bij in mijn stijle.

Ontzettend bedankt

Margriet Veenma

Een ervaring op zichzelf

14 december 2023

Op ons kantoor wordt voor de kinderen Sinterklaas gevierd en Frans Koopal Haarwerken heeft ons hierin prachtig ondersteund. Vanaf het moment dat je binnenstapt, begeef je je in een wereld van kostuums, pruiken en make-up. Het schminken en aankleden wordt erg serieus genomen en dat is terug te zien in het eindresultaat. De dames ondersteunen en helpen bij elke stap, waar geen detail onopgemerkt blijft. Niet alleen liepen wij weg in prachtige kostuums en opgemaakte gezichten, ook werden wij opgevangen met drinken, broodjes en een lekker soepje naderhand.

Het is een ervaring die wij graag aan iedereen aanraden. Enkel grote waardering voor de tijd en moeite die de dames in ons feest hebben gestoken!

PlasBossinade Advocaten Notarissen