Haarverlies

Frans Koopal Haarwerken vrouwen header

We kunnen ons voorstellen dat je zorgen hebt om je haarverlies. Hoe ga je hier mee om? Wat zijn de volgende stappen? Is er een oplossing voor?

Omdat iedereen last van haarverlies kan hebben al dan niet om medische oorzaken. Niet altijd is het nodig om een volledig haarwerk te dragen. Soms kan een aanvulling ook een goede oplossing bieden. Wat voor u het beste is,  wordt door u en ons samen bekeken.

Haar maakt jong, geeft zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat u er mooi uitziet. Zeker met de nieuwe generatie haarwerken, afgewerkt met een zeer verfijnde aanzet waardoor u uw haar naar achter kunt dragen. Wij zijn al 3 generaties bezig met haarproblemen en kunnen jou met deze vragen helpen. 

Haarwerken voor vrouwen

Frans Koopal Haarwerken vrouwen

Er zijn veel vrouwen die kiezen voor het dragen van haarwerk. Haarverlies is hier niet de enige reden voor. Ook modieuze aspecten spelen vaak een rol. Daarom is bij Frans Koopal bijna ieder model en elke kleur mogelijk.

Haarwerken voor mannen

Frans Koopal Haarwerken mannen

Voor mannen hebben we een assortiment van hoge kwaliteit haarwerk in veelal de basis modellen. Wij van Frans Koopal willen mannen meer laten weten over de mogelijkheden van Haarwerk. Niet ieder kapsel staat bij ieder persoon, belangrijk is dat uw haar uw gezicht beter uit laat komen.

Haarwerken voor kinderen

Stichting Haarwensen Kinderen Frans Koopal

Kaalheid bij kinderen kan door diverse redenen voorkomen. Mocht uw kind haarverlies hebben dan staan wij graag voor u klaar met een passende oplossing. Aan haarwerk voor kinderen stellen wij andere eisen dan aan haarwerk voor volwassenen.

In het actieve leven van een kind staat sport en spel centraal. Fietsen, zwemmen of in de zandbak spelen: het haarwerk zal veel te verduren krijgen. De hoogste kwaliteit en goede bevestiging is dan ook vereist. Frans Koopal draagt hier zorg voor.

Frans Koopal is een steunpunt van Stichting Haarwensen. Dit betekent dat wij haarwerken voor kinderen aanmeten. Daarnaast kunt u bij ons uw haar doneren.

Onze werkwijze

Bij het aanschaffen van een haarwerk komen veel dingen kijken, wij ontzorgen u hierin. U kunt een afspraak maken voor het aanmeten van een haarwerk. Indien u weet welke u wilt hebben, maken wij deze op maat voor u. Met op maat maken bedoelen we dat deze goed op uw hoofd past, maar ook het knippen en stylen van het haarwerk. Daarnaast kunt na aanschaf altijd bij ons terecht voor vragen en onderhoud.

Haarwerk aanschaffen

Bij Frans Koopal vindt u een zorgvuldig geselecteerde, zeer uitgebreide collectie van de beste haarwerken. Van héél kort tot extreem lang, van klassiek tot modern. Wilt u, voor uzelf of voor uw kind een haarwerk aanschaffen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Omdat we (bijna) alles op voorraad hebben, kunt u tijdens deze afspraak diverse modellen passen om te kijken wat het beste bij u past.

Contact

Kan ik een vergoeding voor mijn haarwerk krijgen?

In principe kunt u met een doktersverklaring een vergoeding krijgen.

Wilt u weten wat u vergoed krijgt van uw verzekeraar of andere verzekeraars dan kunt u ook op de website van independer de meest recente bedragen vinden van bijna alle zorgverzekeraars. https://www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/pruiken.aspx

Reviews

informatieve avond met lezing door Layla Koopal

Rated 5 out of 5
22 september 2023

Mevrouw Koopal heeft bij onze club, de Vrouwen van Nu, een lezing gegeven over het bedrijf Frans Koopal Haarwerken. Het is een avondvullend programma geworden met veel informatie. Ook hebben we gezien hoe belangrijk een goed aangemeten haarwerk is en dat daar echt vakkennis daar voor nodig is. Iedereen vond het een leuke en waardevolle avond.

A. Dannenberg

Even van mijn geloof gestapt

Rated 5 out of 5
25 augustus 2023

Lieve meiden,

Al jaren over de vloer, tussentijds even van mijn geloof af gestapt, zeer slecht idee.

Dus weer lekker terug bij Koopal.

Alle tijd en gezelligheid, goede info vanuit expertise. Ruime keus en lekkere koffie. Is geen vervelend iets om hier te zijn. Blijf nu bij dit vertrouwde adres. DIKKE PLUIM

Anoniem

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Altijd welkom bij het team van Frans Koopal.

Fijn dat je je thuis voelt en onze grote collectie haarwerken, expertise en koffie kan waarderen.

Wij zijn trots op al onze klanten, dankjewel voor het vertrouwen.

Haar/hoofdhuid

Rated 5 out of 5
28 juni 2023

Eindelijk mijn hoofdhuid problemen onder controle dankzij het advies van Koopal! Ze verkopen een behandelingsset waar ik erg tevreden over ben. Dankjewel Koopal.

Karin

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Wat geweldig om te horen dat je zo enthousiast bent over de mediceuticals lijn.

Er worden goede resultaten bereikt .

Dankjewel voor de review.

Team Frans Koopal