Haarwerk aanschaffen

Wilt u een haarwerk aanschaffen of denkt u erover na? Bij Frans Koopal vindt u een zorgvuldig geselecteerde, zeer uitgebreide collectie van de beste haarwerken. Van héél kort tot extreem lang, van klassiek tot modern. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze uit al deze soorten en kleuren, totdat u het gevoel heeft: “Ja, dit is het.”

Maatwerk

Een haarwerk aanschaffen is nog niet zo eenvoudig als het klinkt. U wilt er graag goed uitzien en zoveel mogelijk comfort hebben. Daarvoor maken wij in veel gevallen uw haarwerk op maat. We kunnen extra voorzieningen aanbrengen om uw haarwerk te kunnen dragen tijdens speciale omstandigheden zoals sporten. Doordat we up-to-date zijn wat betreft de mogelijkheden, kunnen we aan bijna iedere wens voldoen.

Uw eerste haarwerk aanschaffen

Als u voor het eerst een haarwerk gaat dragen, zult u zich waarschijnlijk afvragen hoe alles in zijn werk gaat. Bij Frans Koopal nemen wij graag de tijd voor u. Door middel van een oriënterend gesprek en de mogelijkheid tot het passen van veel verschillende modellen ontdekt u wat het beste bij u staat. U bent hiervoor van harte welkom in onze zaak. Wij kunnen ook bij u op bezoek komen, thuis of in het ziekenhuis.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak is belangrijk. Wij nemen graag de tijd voor u. Wij raden u aan kleine kinderen niet mee te nemen. Uw haarwerk uitkiezen gaan het beste wanneer u geen afleiding om u heen heeft en ruim de tijd kunt nemen. Benieuwd naar onze collectie? Neem contact met ons op en kom bij ons langs.

Afspraak

Heeft u vragen, neem contact op. Wilt u weten wat ervaringen van anderen zijn met Frans Koopal Haarwerken? Kijk dan bij Referenties.

Meer weten over een haarwerk opzetten? Kijk dan ons YouTube filmpje – Hoe een haarwerk opzetten

Contact