Toupet

Kaal worden overkomt veel mensen. Vaak meer mensen dan je denkt. Vooral (jong) kalende mannen worstelen met de vraag, wat doe ik hiermee? Alles eraf scheren of een toupet is een optie. Echter vandaag de dag is er een betere en misschien wel dé oplossing. Er zijn namelijk goede haarwerken voor mannen, waar je zelfs mee kunt zwemmen of andere sporten – Secret Hair.

Secret Hair

Secret hair is een vliesdunne haaraanvulling van echt haar, die 6/8 weken blijft zitten. Je kunt er mee sporten, slapen, vrijen en ook weer je haar STYLEN. Geen pijn, geen injecties, spuiten of gedoe. Je kunt eenmalig het secret hair uitproberen zonder aan een contract vast te zitten. Geen gedoe, eindelijk weer een flitsend uiterlijk. Elk model kan gestyled en geknipt worden. Een revolutionaire ontwikkeling in de nieuwe haarwerken voor mannen. Informeer naar de mogelijkheden of kijk naar bijgaande video waar je blij van kan worden, net als deze man. Er zijn al vele bekende en onbekende mannen aan je vooraf gegaan…dus probeer het eenmalig en je bent verliefd op je nieuwe “secret hair”.

Voor mannen hebben we een assortiment van hoge kwaliteit haarwerk in veelal de basis modellen. Wij van Frans Koopal willen mannen meer laten weten over de mogelijkheden van Haarwerk. Niet ieder kapsel staat bij ieder persoon, belangrijk is dat uw haar uw gezicht beter uit laat komen.

Hoe zal your secret hair jouw staan?

Heeft u vragen? Neem dan contact op of maak een afspraak