Haarwerken vrouwen

Bij Frans Koopal vindt u een zorgvuldig geselecteerde, zeer uitgebreide collectie van de beste haarwerken voor vrouwen. Van héél kort tot extreem lang, van klassiek tot modern.

Er zijn veel vrouwen die kiezen voor het dragen van haarwerk. Haarverlies is een reden. Maar ook modieuze aspecten spelen vaak een rol. Daarom is bij Frans Koopal bijna ieder model en elke kleur mogelijk.

Wij hebben haarwerken kort model, lang model, blond, donker, grijs en nog veel meer.

Op de pagina Haarwerken voorbeelden en onze social media (facebook, instagram) kunt u meer modellen vinden van haarwerken voor vrouwen maar ook voor mannen en anderen.

We hebben een assortiment van hoge kwaliteit haarwerk in veelal de basis modellen. Niet ieder kapsel staat bij ieder persoon, belangrijk is dat uw haar uw gezicht beter uit laat komen. Een groot gedeelte van haarwerk van echt haar, komt uit eigen atelier. Ook synthetisch haarwerk kunnen wij in bijna ieder model en in elke kleur direct uit voorraad leveren. Het maken van een keuze wordt op deze manier zéér eenvoudig.

Heeft u vragen over haarwerken voor vrouwen of andere haarwerken? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Omdat we (bijna) alles op voorraad hebben, kunt u tijdens deze afspraak diverse modellen passen om te kijken wat het beste bij u past.

Wilt u weten wat anderen van Frans Koopal Haarwerken vinden? Kijk dan bij Referenties