Pruiken

Haarwerken oftewel pruiken zijn er voor iedereen, in iedere maat. Omdat iedereen last van haarverlies kan hebben. Niet altijd is het nodig om een volledige pruik te dragen. Soms kan een aanvulling ook een goede oplossing bieden. Wat voor u het beste is,  wordt door u en ons samen bekeken.

Haar maakt jong, geeft zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat u er mooi uitziet. Zeker met de nieuwe generatie pruiken, afgewerkt met een zeer verfijnde aanzet waardoor u uw haar naar achter kunt dragen.

Pruiken voor vrouwen

Frans Koopal Haarwerken vrouwen

Er zijn veel vrouwen die kiezen voor het dragen van haarwerk. Haarverlies is hier niet de enige reden voor. Ook modieuze aspecten spelen vaak een rol. Daarom is bij Frans Koopal bijna ieder model en elke kleur mogelijk.

Pruiken voor mannen

Frans Koopal Haarwerken mannen

Voor mannen hebben we een assortiment van hoge kwaliteit haarwerk in veelal de basis modellen. Wij van Frans Koopal willen mannen meer laten weten over de mogelijkheden van Haarwerk. Niet ieder kapsel staat bij ieder persoon, belangrijk is dat uw haar uw gezicht beter uit laat komen.

Pruiken voor kinderen

Stichting Haarwensen Kinderen Frans Koopal

Kaalheid bij kinderen kan door diverse redenen voorkomen. Mocht uw kind haarverlies hebben dan staan wij graag voor u klaar met een passende oplossing. Aan haarwerk voor kinderen stellen wij andere eisen dan aan haarwerk voor volwassenen.

In het actieve leven van een kind staat sport en spel centraal. Fietsen, zwemmen of in de zandbak spelen: het haarwerk zal veel te verduren krijgen. De hoogste kwaliteit en goede bevestiging is dan ook vereist. Frans Koopal draagt hier zorg voor.

Pruiken voor transgender

Wij hebben een ruim aanbod hebben in haarwerken én ervaring met mensen in transitie en de stappen die ze doorlopen. Ook u staan wij graag bij in deze fase van uw leven.

Pruiken voor travestie

Als travestie of crossdresser wilt u er mooi uitzien. Bij uw schitterende outfit hoort ook een bijpassend haarwerk. Wij hebben een ruim aanbod hebben in haarwerken én ervaring met onder andere travestieten en crossdressers.

Haarwerk aanschaffen

Bij Frans Koopal vindt u een zorgvuldig geselecteerde, zeer uitgebreide collectie van de beste haarwerken, een echte pruikenplaza. Van héél kort tot extreem lang, van klassiek tot modern. Wilt u, voor uzelf of voor uw kind een haarwerk aanschaffen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Omdat we (bijna) alles op voorraad hebben, kunt u tijdens deze afspraak diverse modellen passen om te kijken wat het beste bij u past.

Contact