Gepubliceerd op

Eerbetoon voor laatste reis

Krijg ik vanmorgen een telefoontje van iemand die zegt: “Mevrouw, ik heb een hele rare vraag aan u. Ik ben bij een mevrouw die in haar wilsbeschikking iets vreemds heeft staan.’‘. Ik zeg: “Vertelt u maar waar u over belt.”. De mevrouw gaat verder:  ”Hier staat … bij overlijden Frans Koopal Haarwerken direct bellen. Wij hebben afgesproken dat bij mijn overlijden, zij mijn make-up en haarwerk in orde maken!”.

De dame aan de telefoon was erg verbaasd dat ik dit bevestigde en ik vroeg waar ik me moest vervoegen.  Het was stil aan de andere kant van de lijn…
De onbekende dame zei vol ongeloof,”klopt dit echt?” Ik zei geruststellend: “Dit is inderdaad een dienst die wij gratis aan onze klanten bieden, als eerbetoon om iemand zo mooi mogelijk aan zijn /haar laatste reis te laten beginnen.“. De dame aan de andere kant zei: ”Wat een geweldige service, zou u dan willen komen?“.

En zo hebben wij weer iemand een prachtige make-up mogen geven en het haarwerk opgezet zoals ze het normaal draagt. Wij weer trots en onze afspraak van destijds nagekomen.

Geschreven door mevrouw Koopal.