Gepubliceerd op

Een dochter die trots is op haar haren

Stichting Haarwensen zorgt ervoor dat kinderen een pruik van echt haar kunnen dragen, zonder dat daar kosten aan verbonden zijn. Haar doneren? Dat kan ook bij ons! Frans Koopal is een steunpunt van Stichting Haarwensen. Dit betekent dat wij haarwerken voor kinderen aanmeten. Daarnaast kunt bij ons uw haar doneren. We knippen vlechten voor de stichting welke vervolgens gebruikt worden voor nieuwe haarwerken.

Haar doneren en/ of een afspraak maken om een haarwerk aan te laten meten? Maak direct een afspraak met ons.


Ingezonden brief aan Stichting Haarwensen:

Hallo,

Vanmorgen ben ik samen met Saskia naar Frans Koopal geweest in Groningen. Ik ben jullie enorm dankbaar voor de snelle service. Van een heel verdrietig meisje heb ik nu weer een dochter die trots is op haar haren!!!  

Het waren prachtige haarstukken waar we uit konden kiezen. Saskia zei zelfs….Nog mooier dan mijn eigen haartjes!

Lieve groetjes,

Alberta en Saskia


Meer informatie over haarwerk voor kinderen.