Gepubliceerd op

Deskundigheid, warmte en begrip in één huis

Dit bijzondere bericht hebben we in mei mogen ontvangen. Hartverwarmend.

Groningen, 2015

Lieve mensen van Koopal,
Lieve Layla,

Bij deze omdat ik er helaas niet bij kan zijn, wil ik jullie feliciteren met dit jubileum!! Het is niet makkelijk te verwoorden in één kaart wat jullie voor mij betekenen! De mensen die mij kennen, echt kennen, weten het: eigenlijk ALLES! Jullie plek is de enige plaats waar ik volledig mezelf kan zijn en ook nog gerespecteerd!! Zo simpel en ook zo bijzonder is dat. Al zou ik in Australië wonen, ik zal altijd naar jullie komen! Zoveel deskundigheid, warmte en begrip in één huis is nergens te vinden. Lieve Layla, je vader zou zo trots op je zijn. Alle medewerkers zijn zo lief en mijn band met Carolien is erg bijzonder! Ik dank jullie voor dit alles en hoop nog lang bij jullie over de vloer te komen.

Veel liefs Saksia.