Gepubliceerd op

Koopal Haarwerken start eigen haarwerkenlijn


Waarom nog steeds de naam Frans Koopal boven de zaak? Belofte maakt schuld. Zo vroeg mijn vader om zijn naam (boven de zaak) te blijven promoten. Dit is na 51 jaar nog steeds het geval. Als een gehoorzaam meisje ben ik alle jaren mijn beloftes nagekomen. De naam zal ook op de gevel blijven pronken, echter er komt een nieuwe uitdaging: een nieuwe haarwerkenlijn onder de mooie naam van Di layla!

Trots op wat we allemaal op voorraad hebben en de mooie merken die we blijven voeren, gaan we Di Layla met trots introduceren. Di Layla is een mooie collectie haarwerken die bij uitstek geschikt is voor de modieuze man of vrouw. Een stapje hoger in kwaliteit en draagcomfort. Natuurlijk willen we het beste voor onze klanten. Een collectie waar we trots op zijn en overtuigd dat u als (toekomstige) klant dat ook zal zijn.

De wens van de klant staat voorop.
De service van Frans Koopal is top.
De keuze is met zorg gekozen en bewust.
De nacontrole een must.

Di Layla en haar team van Frans Koopal staan voor u klaar
Geen vraag is ongemakkelijk of raar.

Benieuwd naar onze Di Layla collectie? Neem contact met ons op en kom bij ons langs.

Heeft u vragen en/of wilt u graag een afspraak maken? Bel 050-3122722 of gebruik onderstand contactformulier.

Contactformulier
Categorieën: