Gepubliceerd op

Paniek bij wassen haarwerk

Laatst belde een oudere mevrouw mij totaal overstuur op. Ze had keurig volgens de aanwijzingen op het wasteken, het haarwerk gewassen. Echter was ze bij de laatste behandeling, waarbij het haarwerk nog in het balsambadje lag, in slaap gevallen.

Tijdens het telefoongesprek merkte ik dat ze enigszins in paniek was. Ze zei dat ze het haarwerk niet meer uit het badje durfde te halen, omdat ze bang was dat ze het haarwerk nu had verknoeid. Ze vertelde dat ze de kookwekker had gezet maar er totaal door heen was geslapen. Ze dacht dat het haarwerk uit elkaar zou vallen als ze hem eruit zou halen.

Ik kon haar gelukkig geruststellen en vertelde haar dat er niets aan de hand was. Ik vroeg of ze lekker had geslapen en zei dat ze me later weer terug kon bellen om te vertellen of alles oké was. Later bedankte de mevrouw mij voor de geruststellende woorden. Ze had het haarwerk alweer op en mocht weer veel complimenten in ontvangst nemen. Ik nodigde haar uit om weer eens langs te komen voor controle. Al weet ik zeker dat het haarwerk er nog uitstekend uitziet, ik ben blij dat ik op zo’n manier mijn klanten extra gerust kan stellen.

Om uw haarwerk mooi in model te houden is wassen erg belangrijk. Ons advies is: 1 keer in de 2 á 3 maanden wassen. Lang haar heeft extra verzorging nodig, vraag ons om advies. Als u uw haarwerk ‘s avonds wast, kunt u het de volgende dag weer dragen. Wij raden u aan haarwerk van ‘echt haar’ door de haarwerkspecialist te laten wassen. Klik hier voor een aantal richtlijnen voor een optimaal resultaat.

Categorieën: