Gepubliceerd op

Van klasgenootje tot haarwerkmodel

LOURENS MAGAZINE – Het is topsport om alles rond te breien, zo komt mijn ‘haarwerkmodel’ binnen. Leunend op een stok en bezweet doordat ze niet te laat wilde komen. Haar man is ernstig ziek, dus heeft de nodige verzorging nodig en een oppas voor de tijd dat ze niet thuis is.

We kennen elkaar van school en begroeten elkaar met een omhelzing. De eerste keer dat ik haar weer zag na vele jaren, vielen mij gelijk haar broze gezondheid en haar dunne bosje haar op.

Vervelend

Ze zag me kijken en vertelde gelijk dat ze dit ook heel erg vervelend vond. ‘Ik kan wel wat voor je betekenen, als je dat zou willen’, zei ik vriendelijk. Tenslotte is dat mijn werk en liefde. Ze antwoordde dat ze daar wel eens aan had gedacht, maar nog nooit de stap had durven nemen. ‘Ik bel je van de week gelijk om een afspraak te maken.’

Onze hernieuwde kennismaking had voor ons beide een fijne match. Samen met haar man kwam ze in de zaak. Blij verrast keken ze naar de haaraanvulling die ik haar had opgezet. Met zelfvertrouwen en een blijde lach ging ze met het nieuwe ‘haar’ en een trotse echtgenoot de zaak uit.

Vuurdoop

De volgende dag met sporten was haar vuurdoop. Zou ze het zelf kunnen doen met haar vingers die niet altijd gehoorzaamden? Enthousiast liet ze me weten dat het op en af zetten van het nieuwe ‚haar’ een fluitje van een cent was. Een mooie bijkomstigheid: ze kreeg heel veel positieve reacties. Nu, na jaren en vele haarstukken later, is zij mijn trotse `haarwerkmodel’. Samen genieten we van het moment. Een fotosessie en dan ook nog in het glossy Lourens Magazine? Dank lieve Fieke dat jij mijn haarwerkmodel wilde zijn en op deze manier iedereen laat zien wat een haaraanvulling voor verschil kan zijn

Haarwerken voor iedereen

Een haarwerk biedt uitkomst bij elk verlies van haar, door welke oorzaak ook. Layla Koopal: ‘Niet alleen mensen die ziek zijn slagen bij ons voor een perfect passend haarwerk. Ook mensen die met het verstrijken van de jaren hun haar geheel of gedeeltelijk verliezen, passen we een fraai haarwerk aan. We hebben een assortiment van ruim 60.000 haarwerken waaruit gekozen kan worden. Is de keuze gemaakt, dan wordt ze voor elke individuele klant ook nog eens precies op maat aangepast. Of het nu vrouwen, mannen of kinderen zijn: iedereen slaagt bij Frans Koopal Haarwerken!’

Bovenstaande artikel staat in Lourens Magazine.
Klik op onderstaande afbeelding voor het artikel.