Gepubliceerd op

Haarwerk voor mannen, het grote geheim

Ijdelheid van mannen? De heren komen geregeld langs om zich van nieuw haar te laten voorzien. De vragen komen meestal op hetzelfde neer: “Ik wil gewoon weer met mijn handen in het haar zitten!” Gelukkig dat er in de loop van de jaren toch heel veel ten gunste is veranderd. Had je vroeger nog een “heugatapijt” op je hoofd, is het nu onzichtbaar.

Haarwerk voor mannen toen

Mannen dachten in de jaren 60/70 dat eenmaal aangeschaft haarwerk geen onderhoud behoefde, nog dat er iets t.z.t. veranderd diende te worden. De ’toupets” van toen waren van echt haar en vroeg toch om een andere verzorging als wat we nu in de hedendaagse haarwerken en -aanvullingen bieden.

Haarwerk voor mannen nu

De hedendaagse ontwikkeling zowel in (kunst) haren als in “echt”gelijkende (haar)vezels brengen de meeste mannen (en vrouwen) in extase over het zien van de resultaten. De bevestigingen kunnen voor iedereen naar wens aangepast worden.Van (semi-)permanente bevestiging tot snelle en doeltreffende oplossingen.

Haarwerk ter bescherming

Er zijn meerdere redenen om mooi haar te willen. Er was, en is, ook een categorie mannen die bij een voorhoofdsholte
ontsteking, zich d.m.v. haarwerk beschermen. Haar heeft terdege een functie en niet alleen een ethisch of modisch aspect.

Het geheim van het haarwerk

Indien iemand laaiend enthousiast met mooi haar de zaak verlaat, wil ik nog wel eens voorzichtig vragen of ik er ook een foto van mag maken om het resultaat te delen. Hier is het dilemma geboren: “Ik wil wel mooi haar maar niet aan iedereen laten weten…”. En zo gebeurd het keer op keer dat ik zo trots ben op het resultaat, echter de privacy van de klant moet respecteren.

Voorbeeld van voor en na: