Gepubliceerd op

Bijna geen haar “De maan schijnt door de bomen”

Tot het moment van besef komt ….. Je kijkt er doorheen. Het hoofd met bijna geen haar, is zoiets als de maan schijnt door de bomen.

Het haar waar ik altijd zo trots op was, heeft mij beetje bij beetje verlaten. Mijn man zag mijn verdriet, bij het steeds dunner wordende haar. Het besef van haarverlies is een triest besef. Je kan berusten in het besef, echter  je mag er ook iets aan doen. De een verliest zijn tanden, de ander zijn gehoor en ik verlies mijn haar. Zo eerlijk moet je dan zijn. Ik werd er niet blij van en besefte me dat ik iets moest ondernemen.

Een afspraak bij Frans Koopal Haarwerken was snel gemaakt. Samen gingen we op  zoek naar “haar”. We werden hartelijk ontvangen en werden gelijk op ons gemak gesteld. We beseften dat we in professionele handen waren. Na een intake gesprek hadden we gelijk een goed gevoel. Heerlijk om eindelijk weer met de handen in het haar te kunnen zitten. Zoiets hadden we nooit verwacht, maar wat waren we ontzettend dankbaar voor de hulp. Niet alleen kon ik blij in de spiegel mezelf aankijken, zelfs mijn man was enthousiast.

Het moment dat het besef komt, is meestal een moment om tot actie over te gaan. Ik ben blij dat ik deze stap heb genomen. Bedankt, team van Frans Koopal, voor de hulp en mijn mooie haar.

Jeane