Gepubliceerd op

Ziek zijn maar er niet ziek uitzien

Ziek zijn maar er niet “ziek “ uit willen zien, dat is mijn motto.

’s Morgens breng ik make-up op en stift ik mijn lippen. Ik probeer mijn kleding aan te passen aan mijn stemming. Als laatste zet ik mijn Haarwerk op, zo hoeft niemand te zien dat ik ziek ben.

Geen meewarige blikken of (ongevraagde) goedbedoelde adviezen. Ieder mens moet het zelf verwerken en ik doe er iedere dag mijn best voor. Dankzij mijn Haarwerk kan ik mezelf zijn. Als ik een mindere dag heb, dan zet ik een bamboe mutsje op, maar nooit als ik naar buiten ga. Ik ervaar dat als het beste voor mij. Altijd heb ik er verzorgd uit gezien, dus nu helpt mij dat ook.

Sterkte allen die in dezelfde situatie zitten. Maak er wat moois van! Dankzij mijn Haarwerk van Frans Koopal hoef ik er niet ziek uit te zien (al ben ik het wel)

Groeten van Thérèse 

Categorieën: