Gepubliceerd op

Help mijn haar wordt dunner

Dun haar kan zorgen voor onzekerheid. Iedere dag geconfronteerd te worden met je spiegelbeeld van minder tot geen haar. De (goedbedoelde) opmerkingen, “Goh, je haar wordt wel erg dun.”, of ” Heb je wel gezien dat je steeds kaler wordt?” Alsof je dit niet zelf al had geconstateerd. Het geeft nog meer onzekerheid en stress.

Je gaat elke spiegel het liefste uit de weg. En dan maak je eindelijk de stap naar een haarwerkspecialist zoals Frans Koopal.

Herken je bovenstaand verhaal? Hieronder een quote van een ervaringsdeskundige.

“Het zijn vooral de zenuwen of de boosheid om het haarverlies, zeg maar liever het kale hoofd, die mij onzeker maken. Boosheid om met jezelf, op deze manier, geconfronteerd te worden in de spiegel. Zenuwen of het allemaal wel “echt” is. Echt advies, echt luisteren, echt haar of…?

Haar geeft kracht, macht, bescherming en zelfvertrouwen. Dit alles heb ik nodig.

De verzekering geeft mij een vergoeding (met een verwijsbrief) en dat allemaal omdat Frans Koopal bij alle zorgverzekeraars is aangesloten.”

Niet altijd hoeft de reden van haarverlies ziekte te zijn. Voor (jong) kalende mannen of vrouwen zijn er de geweldige “secret hair” oplossingen. Ultradunne haaraanvullingen zonder dat je het ziet. Revolutionair. Wij bieden een eenmalige “probeer” secret hair aan (haar wat 4 tot 8 weken blijft zitten.) De mogelijkheden zijn geweldig, slapen, zwemmen of sporten. Je hebt “echt” HAAR wat je mag stylen!

Veel gehoorde opmerkingen bij Frans Koopal:

  • Jullie luisteren tenminste.
  • Wat hebben jullie een groot assortiment!
  • Jullie geven eerlijk advies.
  • Wat fijn dat jullie niet alleen bij de aanschaf maar ook daarna zo goed helpen.
  • Persoonlijke aandacht en na het passen van verschillende haarwerken ben ik eindelijk gelukkig.
  • Gelukkig om in de spiegel te kunnen kijken, maar ook weer vol zelfvertrouwen de wereld in te gaan.

Door persoonlijke aandacht en een team van enthousiaste medewerkers, kunnen we elkaar, maar ook de klanten inspireren en motiveren.

Drie generaties lang al zoeken wij met onze klanten naar de beste oplossingen.