Gepubliceerd op

Mannen en Secret Hair

Kaal worden overkomt veel mensen. Vaak meer mensen dan je denkt. Vooral (jong) kalende mannen worstelen met de vraag, wat doe ik hiermee? Alles eraf scheren, is een mogelijkheid. Vandaag de dag is er dé oplossing.

Secret Hair

Secret hair is een vliesdunne haaraanvulling van echt haar, die 6/8 weken blijft zitten. Je kunt er mee sporten, slapen, vrijen en ook weer je haar STYLEN. Je kunt eenmalig het “secret hair” uitproberen zonder aan een contract vast te zitten. Geen gedoe, eindelijk weer een flitsend uiterlijk. Geen suf toupetje, maar een hippe look van nu! Elk model kan gestyled en geknipt worden. Een revolutionaire ontwikkeling in het nieuwe haarwerk. Informeer naar de mogelijkheden of kijk op onze het filmpje waar je blij van kan worden, net als deze man. Er zijn al vele bekende en onbekende mannen aan je vooraf gegaan…dus probeer het eenmalig en je bent verliefd op je nieuwe “secret hair”.