Gepubliceerd op

Wat zou mijn hoofd zijn zonder jouw (haar)werk?

Het is heel erg jammer dat ik geen haar (meer) heb, maar verder ben ik gezond. Wat heb ik te klagen?

Voordelen van haarwerk

Ik zie voordelen in het hebben van haarwerk. Of liever gezegd, het kunnen wisselen van haarwerk, zoveel en zo vaak als ik wil. Waar een ander geld uitgeeft aan de kapper (en dan nog maar moet afwachten of het is zoals je graag wilt), heb ik een zorgverzekering die mij steunt.

Bij Frans Koopal heb ik niet alleen keuze in haarwerk, maar ook een luisterend oor en krijg ik goed advies. Bij elk bezoek heb ik het gevoel om in een snoepwinkel te komen. Mega veel kleuren en modellen worden uitgestald en opgepast. Bij elke stemming heb ik wel een haarwerk dat daar bij past. Niets is onmogelijk, elke vorm, kleur en lengte mag en wil ik passen. Soms hilarisch, tranen van het lachen. Soms bewondering om mijn nieuwe look. Soms geëmotioneerd, om toch wel het gemis van mijn eigen haar.

Echter ik ben niet ziek, alleen bij mijn haar zit een storing in de groei .Ik probeer er het beste van te maken en zie er de voordelen van in. Wie kan elke dag van lengte (van kort naar lang) of van kleur en model veranderen?Dankbaar ben ik om wat er allemaal mogelijk is vandaag. Geweldig dat Frans Koopal zo’n uitgebreide collectie haarwerken heeft en mij steunt bij de keuze. Meedenkt in elke levensfase met aangepaste kleuren en modellen. Frans Koopal wat zou mijn hoofd zijn zonder jouw (haar) werk?

Klagen over haarverlies helpt niet. Haarwerken van Frans Koopal wel.

Franciena