Gepubliceerd op

Mijn haartjes hebben geen zin om te groeien

Bijgaand verhaal werd via Facebook naar ons verstuurd. Een mooie anekdote die we graag willen delen.

https://www.facebook.com/412042542221487/posts/2586987861393600?sfns=mo

“Vanmorgen even bij Layla in de zaak geweest en onder het passen en knippen komen de verhalen los en ik vertelde haar een verhaal, wat ik met iedereen moest delen, want ze vond het zo grappig. Dus bij deze 😉

Wij hadden laatst visite en daar waren drie meisjes bij en die vroegen mij of ik echt een echte pruik droeg en dat vertelde ik dat ik dat echt deed, na een paar keer nog ongelovig vragen aan mij, vroegen ze of ze het dan mochten zien. Ik heb hun moeder aangekeken en heb het laten zien dat het een echte pruik was en ik dus echt geen haar heb. Heel interessant allemaal.

Ze vroegen mij waarom ik dan geen haar meer had en geen wenkbrauwen enzovoort. Ja, omdat mijn haartjes geen zin hebben om te groeien zei ik maar. Wat moet je ze vertellen… mijn eigen kids weten niet beter dan dat mama geen haar heeft en zien me dus ook regelmatig s ochtends zonder . Dat is gewoon mama. Maar deze meisjes hadden dat nog nooit gezien en vonden die pruiken eigenlijk wel grappig en ze vroegen of ik er meer had… tuurlijk heb ik meer, ik kom immers bij Layla 😜 en dan wil in mijn geval het zo zijn, dat ik er dus meer heb en ze ook nog allemaal verschillend zijn voor het weer eens wat anders gevoel.

Dat moesten ze zien natuurlijk, dus hoppa, de dames vlogen achter me aan naar boven en na even de kast ingedoken te zijn en een paar gepakt te hebben, wilde ze toch wel graag een pruik op. Heb ooit ook eens wat besteld bij Alie express, just for fun, want op het plaatje is het mooi en in het echt valt het me tegen, dus die heb ik de dames opgedaan en een mooie paarse van Layla en de rest maar mooi in de kast gelaten, want dat vind ik zonde natuurlijk… dus dames hartstikke veel lol en ze gingen naar beneden , met hun pruiken op . Dikke lol natuurlijk . En ze hebben onderling ook even gewisseld en hun moeder kon er ook niet meer onderuit, die moest ook vonden de dames … 

Ach ja, zo weten ze precies wat het is en heb ik ze op een leuke manier met hun vragen geholpen…”