Gepubliceerd op

Knip-en-feel-good-actie voor Stichting Haarwensen

Foto: Stichting Haarwensen

10 EURO-DAG!! De opbrengst van deze knip-en-feel-good-actie komt geheel ten goede aan Stichting Haarwensen.

  • Haar knippen – € 10
  • Stoelmassage  – € 10
  • Make-up  – € 10
  • Nagels lakken – € 10
  • Goed gesprek – € 10 ( 😜grapje ..)

Frans Koopal Haarwerken is al vele jaren steunpunt van Stichting Haarwensen. De stichting helpt kinderen tot en met 18 jaar die te maken hebben met haarverlies.

Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen gaan. Een mooi haarwerk kan ervoor zorgen dat een kind het zelfvertrouwen terugkrijgt en zich niet anders voelt dan zijn of haar leeftijdsgenootjes. 

Stichting Haarwensen biedt deze kinderen een haarwerk aan, zonder dat daaraan kosten verbonden zijn. Door donaties van haar en financiële giften kan Stichting Haarwensen dit kosteloos aanbieden.

Op zaterdag 18 januari a.s. kun je ons helpen om geld in te zamelen voor Stichting Haarwensen.

Deze dag kan iedereen zijn haar laten knippen voor 10 EURO, maar ook een ontspannende stoelmassage of je nagels laten lakken en meer. Wil je een klein stukje van je haar af laten knippen of juist een heleboel? Voor 10 euro gaat het gebeuren! We halen alles uit de kast om deze dag tot een succes te maken. Kom dus ook en draag op die manier ook een steentje bij voor Stichting Haarwensen.

Heb je haar dat lang genoeg is om te doneren voor een haarwerk, dan kun je die bij ons inleveren, wij zorgen dat het bij de Stichting Haarwensen terecht komt. Voor ieder kind dat een vlecht komt inleveren hebben we een klein cadeautje.

Dus kom allemaal op zaterdag 18 januari, 9 – 16 uur om je haar laten knippen en help ons zo mee om geld in te zamelen voor dit goede doel. Vrije inloop, iedereen is welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *