Gepubliceerd op

“Wat begint je haar dun te worden”

Als iedereen tegen je zegt ”wat begint je haar dun te worden” of nog erger “wat wordt je kaal”, dan raakt het je diep in je ziel. Alsof je het zelf niet weet! Iedereen bedoelt het natuurlijk niet vervelend, maar toch….het doet me wel pijn.

Op het moment dat ik een gesprek tussen moeder en dochter opving besefte ik dat er iets aan gedaan moest worden! Het kind zei namelijk tegen haar moeder “die mevrouw heeft net zo weinig haar als opa”.
Moeder keek mij blozend aan. Als zelfs kids er een opmerking over plaatsen dan is het toch wel erg. Ik besloot er iets aan te doen.

Thuis gekomen zocht ik op internet naar iemand die haarstukken verkocht.
De site van Frans Koopal sprak me aan en ik belde voor informatie. Vriendelijk werd ik te woord gestaan en ik kon de volgende dag al terecht.
Een verwijsbriefje ,van de arts om een vergoeding te krijgen ,was ook geen probleem.

De dag van de afspraak was ik toch wel erg zenuwachtig, maar sprak mezelf moed in. Tenslotte zou het heel vrijblijvend zijn en was ik nergens toe verplicht. Bij de pruikenzaak van Frans Koopal aangekomen voelde ik mijn hart als een gek tekeer gaan. Het ontvangst was vriendelijk en de zaak zag er gezellig uit. Na een kopje koffie met wat lekkers, begon het intake gesprek. De mevrouw vertelde mij dat er meerdere mogelijkheden waren om uit te kiezen.

Bij het eerste haarstuk wat ik op kreeg was ik al heel verrast. Langzaam werd ik steeds enthousiaster en ik keek mezelf met een glimlach in de spiegel aan. Na meerdere modellen te hebben gepast was de keuze gemaakt. De verkoopster vertelde mij dat ik goed verzekerd was en dat zij verder zou regelen met de verzekering. Ook kon ik het haarwerk  eventueel nog reserveren om aan het idee te wennen. Nu ik had gezien hoe blij ik werd van het mooie haarwerk wat ik op kreeg, wilde ik niets liever dan het direct meenemen.

Met een verzorgingspakket in de tas en met “haar” op mijn hoofd verliet ik (ietwat) onwennig de zaak. De eerste etalage ruit bekeek ik mezelf en stapte met opgeheven hoofd verder. Nu hoefde ik niet meer bang te zijn voor opmerkingen. Mijn vriendin zei tegen me “meid wat mooi, daar heb je goed aan gedaan”.

Dankjewel team Frans Koopal voor dit mooie haarwerk, ik ben zo gelukkig met het resultaat. Aan iedereen die dit leest zou ik zeggen, heb je dun haar, wacht dan niet te lang en maak een afspraak met Frans Koopal.

Groeten van Maria

Gerelateerde artikelen, pagina’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *