Gepubliceerd op

Vrijheid

Afbeelding van Myriam Zilles via Pixabay

Ik wil mijn vrijheid vieren en omarmen, mag dat samen met jou?

Dit jaar mogen we vieren dat we 75 jaar in vrijheid leven (dankzij de vele helden die hun leven hiervoor gegeven hebben). Ik besef me dat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is. We kennen ook voorbeelden van vrijheidsberoving (helaas nog steeds). Toch willen we erbij stil staan dat we mogen genieten van onze vrijheid. Vrij zijn om te genieten van het “leven”. Een dak boven je hoofd. Iedere dag een maaltijd. Een bed en de medische verzorging die ons wordt aangeboden als we (even) met gezondheidsproblemen te maken hebben.

Hoe blij kan je jezelf maken als je de positieve kant gaat zien? Zo zien we elke dag mensen in de zaak met haarproblemen. Niet iedereen kan er even makkelijk mee omgaan en dat begrijpen we. Toch proberen we iedereen het gevoel van eigenwaarde en trots terug te geven. Het gevoel van vrijheid, jezelf mogen zijn, met of zonder haarwerk. De keuze om haarwerk te dragen en niet steeds de vragen en nieuwsgierige blikken bij haarverlies.

Voel de vrijheid

Voel je de vrijheid om eindelijk (weer) met je handen in het haar te zitten?
Vrij en blij als je naar jezelf in de spiegel kijkt? Hoe blij word jij als je een compliment krijgt dat je er zo goed uitziet? Het dragen van haarwerk hoeft niet alleen modisch of medisch te zijn, maar het doet nog zoveel meer.
Wij weten uit onze jarenlange ervaring dat “haar” echt bijdraagt in een goed gevoel krijgen.

Weet jij bijvoorbeeld dat het haar een beschermingsfactor heeft? Kijk maar eens naar baby’s die ook een mutsje op krijgen. De wimpers beschermen je ogen tegen vuil, en de wenkbrauwen zorgen ervoor dat alle transpiratie niet direct in je ogen loopt. (Ook hier hebben we een oplossing voor).

Er zijn zoveel mooie dingen om van te genieten, maar je moet ze wel (willen) zien. Iedere dag die voorbij gaat, wil ik dankbaar zijn en terugkijken op een moment van bezinning.

Mogen wij de vrijheid samen met jou vieren?

Hou onze site in de gaten, want we gaan er een feestje van maken!

Layla Koopal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *