Gepubliceerd op

Magazine: Layla 55 jaar haarwerker

Trots mag ik aankondigen dat er een magazine is uitgekomen “Layla, 55 jaar haarwerker”.

Hierin staan vele mooie verhalen. Van Frans Koopal door de jaren heen, maar ook diverse verhalen van klanten en medewerkers.

Wil jij deze limited edition magazine ontvangen? Stuur dan jouw videoboodschap in en vertel bijvoorbeeld wat Frans Koopal voor jou betekent. Of wat je van Frans Koopal vindt of wat jouw ervaring met ons is. Een andere persoonlijke boodschap mag uiteraard ook. Wij zijn erg benieuwd naar jullie verhalen.

Je kunt de videoboodschap mailen naar info@franskoopal.nl of insturen via onze social media kanalen Facebook Frans Koopal Haarwerken en Instagram franskoopal.nl.

Hoe een videoboodschap maken en versturen?

Je kunt een videoboodschap inspreken via de camera/ video app op de telefoon/ tablet of via de computer (bijv. Quick Time player – Apple of Game Bar – Windows 10). Vervolgens mail je deze naar info@franskoopal.nl of stuur je die via de social media (Facebook Frans Koopal Haarwerken en Instagram franskoopal.nl) in. Indien het bestand te zwaar is om te mailen, kun je gebruiken van tools als WeTransfer.

De ingestuurde berichten kunnen worden geplaatst op website en social media. Gelieve het aan te geven indien je dit niet wilt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *