Gepubliceerd op

Noodoproep stichting Haarwensen

Foto: Stichting Haarwensen

Haarwensen heeft al 1800 kinderen blij gemaakt met een kosteloos haarwerk gemaakt van echt haar. Door het wegvallen van sponsorevenementen als gevolg van de coronamaatregelen zijn de inkomsten flink gedaald. Om geen nee te hoeven zeggen tegen kinderen, die als gevolg van medicatie of een vorm van alopecia geen haar meer hebben, heeft Haarwensen dringend financiële hulp nodig. Steun stichting Haarwensen door een bedrag te storten via Tikkie Haarwensen. Elk bedrag, hoe klein ook, helpt.

Bij voorbaat dank namens Stichting Haarwensen.

Bekijk hieronder de noodoproep van stichting Haarwensen

Frans Koopal is steunpunt Stichting Haarwensen. Dit betekent dat wij haarwerken voor kinderen aanmeten. Daarnaast kunt bij ons uw haar doneren. We knippen vlechten voor de stichting welke vervolgens gebruikt worden voor nieuwe haarwerken.