Gepubliceerd op

Stralend op de foto

Als je leven ten einde loopt, en je grootste wens is om met mooie make-up en een prachtig haarwerk op de foto te gaan met al je dierbaren, is dat zeker een wens die wij kunnen vervullen.

Mevrouw wist dat ze in de reserve tijd van haar leven zat. Ze wilde perse nog een keer stralen met al haar geliefden op de foto. Een afspraak met het team Frans Koopal was snel gemaakt. Om de verschillen te laten zien mochten we, met haar toestemming, een voor en na foto maken. Haar, make-up en nagels werden verzorgd. Mevrouw straalde en genoot van de verzorging. Het resultaat was zoals ze het zich wenste.

Onze dank  voor het vertrouwen en hopen dat ons werk heeft bijgedragen aan haar grootste wens, namelijk stralen op de foto met al haar dierbaren.

Zo kunnen we trots terug kijken op een van de diensten die het team Frans Koopal aanbied. Tevens hebben we aangeboden om de make-up en het haarwerk netjes te maken tijdens de laatste reis. Trots om mensen te mogen helpen met zowel haarwerk als make-up.

Voor informatie kan u altijd contact opnemen met Frans Koopal haarwerken, 050 3122722.

Contact