Gepubliceerd op

Engeland, Dubai, Nijmegen, ..

Het is zo bijzonder dat we klanten met haarproblemen kunnen helpen met een mooi haarwerk, maar dat ze er een verre reis voor over hebben is toch wel heel bijzonder. In de ene week ontvang je een klant uit Engeland en de dag ernaar uit Dubai. De week erop hoor je dat ze in het ziekenhuis van Nijmegen zeggen dat ze voor de beste service en grootste collectie haarwerken het beste naar Frans Koopal haarwerken in Groningen  kunnen gaan.

We voelen ons zeer vereerd dat mensen ons aanbevelen, maar ook dat iemand de moeite neemt om de (soms verre)reis te maken. Zo’n dag was het vandaag. Iemand met lang haar (waar ze zo trots op was) kwam op aanraden van het ziekenhuis uit Nijmegen om te kijken of en wat we voor haar konden betekenen. Ze ging voor de coolcap, maar indien het niet de nodige uitwerking had wilde ze zeker weten dat er een haarwerk voor haar klaar lag. We hebben gelukkig een zeer grote collectie haarwerken in echt en synthetische haar, en ook deze keer hadden we het exacte haarwerk in huis.

De keuze tussen echt haar of synthetische haarwerk was snel duidelijk. Beide haarwerken gepast en bekeken. Heerlijk dat we zoveel haarwerken in huis hebben zodat de juiste keuze gemaakt kan worden.
Het uitgezochte haarwerk blijft 3 maanden zonder kosten gereserveerd en kan eventueel ook nog met 3 maanden verlengd worden.

Niet altijd is het duidelijk of men de coolcap kan verdragen en of het haar blijft zitten. Toch kiezen veel mensen voor deze behandeling om te kijken of het resultaat geeft en dat ze het haar hopen te behouden.
Er zijn bij de coolcap drie maten en dan maar hopen dat het jouw maat is waardoor je kans maakt op minimaal haarverlies. Er bestaat geen garantie, maar toch bestaat er een kans dat je het haar kan behouden. In heel veel gevallen krijgt  het haar wel klap zodat de structuur of de hoeveelheid kunnen veranderen. Zo kunnen we een vrijblijvende afspraak maken om te kijken of we een passende oplossing kunnen bieden bij haarverlies.

Het haarwerk blijft 3 maanden, zonder kosten of verplichtingen, gereserveerd en kan eventueel nog met 3 maanden verlengd worden. We bieden rust in tijden van onrust. Geen zorgen, we helpen met de afwikkeling van de zorgverzekeraars. Totdat het haarwerk  de zaak verlaat zijn er geen kosten of verplichtingen. We willen niets liever dan dat je gelukkig bent in een periode van onrust.

We helpen je om de juiste keuze te maken, maar ook voor eventuele mutsen en headwear bij haarverlies voor de nacht. De speciaal ontworpen mutsen van bamboe geven een bescherming tegen haarverlies of warmte verlies. Kijk maar naar een baby die ook een mutsje heeft om te beschermen tegen de kou.
Via je hoofd verlies je heel veel warmte. Bescherm je jezelf met onze speciale bamboe muts voor de nacht. Wij helpen je graag met een GRATIS intake gesprek.

Laat het niet tot het allerlaatste gebeuren, wees er op tijd bij om rust te creëren in tijden van onrust.
Het team van Frans Koopal helpt je graag om het allerbeste te laten zien uit onze geweldige en zeer grote collectie haarwerken. Maak een vrijblijvende afspraak op 050 3122722. Schroom niet en bel of mail info@franskoopal.nl. We helpen je , geen vraag is gek of raar..

Contact