Gepubliceerd op

Modellen dag haarwerken

Op Facebook zag ik een oproep voor een “modellen dag” bij Frans Koopal.

Het leek me wel een grappige manier om eens bij hun binnen te kijken en te zien of zij wat konden doen met mijn ‘hoofd’. Ik loop namelijk al langere tijd rond met een dunner wordend bosje haar, maar durfde de stap niet te nemen. De modellen middag maakte de stap iets minder groot voor mijn gevoel.

Wat een leuke middag was het! Alleen al het warme welkom door het gezellige team, de hapjes en drankjes, de gesprekken met de andere ‘modellen’. En dan nog eens mooi opgemaakt worden en kijken wat een haarwerk voor je kan doen, het was een feestje!

De oplossing voor mijn bosje haar is ondertussen geregeld en ik heb ook al aangegeven dat ik er een volgende keer graag weer bij zou willen zijn.