Gepubliceerd op

SCOOP of OPEN dag?

Vrijdag 1 september hadden we een SCOOP- dag. Deze dag was gepland en stond op
de site vermeld. De aanmeldingen stroomden binnen en in een mum van tijd was de agenda vol. Wij waren er klaar voor.

Halverwege de ochtend kwamen er drie mensen binnen, die niet op de agenda stonden. Wat vreemd, dacht degene die ze welkom heette. “U komt voor de SCOOP-dag?” Ze keken elkaar wat verward aan, “…SCOOP-dag? Nou, of dat zo heet weten we niet, maar we komen in ieder geval voor de OPEN DAG!” Verwarring alom. Vanuit het mooie Scheemda waren ze met elkaar in de auto gestapt, mooi aangekleed en gekapt, om de ‘OPEN DAG bij FRANS KOOPAL’ te bezoeken. We hebben samen met hen er hartelijk om gelachen en besloten er dan maar een ‘mini-open-dagje’ van te maken.

Ze stelden het erg op prijs dat we ondanks de drukte toch nog wat tijd voor hen wilden maken. En wat waren het leuke dames! Twee zussen met hun man en hond. Prachtig gekleed, mooi gekapt en bijzonder gezellig. Uiteindelijk hebben ze allebei ook nog haarwerken gepast en daar waren ze zo van onder de indruk dat ze een afspraak hebben gemaakt om een keer in alle rust nog te passen. Maar het allerleukste was, dat de dames nadat ze hoorden van onze modellendag, zich spontaan aanmeldden om model te
zijn.

Zo kan een SCOOP DAG ineens een hele andere wending krijgen met een prachtig resultaat. En dan zijn we trots dat we als team met een kwinkslag en een hoop humor een positief einde aan een onverwacht bezoek kunnen brengen.