Gepubliceerd op

Ouderdomskaalheid

Naar mate de jaren verstrijken, kan het haar dunner worden. Je wilt er graag zo goed mogelijk uit blijven zien en dan is een dun bosje haar niet fijn. Er verzorgd uitzien, jezelf weer herkennen in de spiegel, dat willen we toch allemaal?

Gelukkig hebben we voor alle haarproblemen een passende oplossing. Niet altijd is het nodig om een heel haarwerk (pruik) aan te schaffen. Soms is een klein haarstukje al genoeg om het probleem op te lossen. Zo’n piepklein haarstukje kan feilloos tussen het eigen haar geplaatst worden.

Ook voor Ouderdomskaalheid is een vergoeding mogelijk. Met een verwijzing van de arts kunnen we helpen met de afhandeling van de vergoeding. Frans Koopal haarwerken is aangesloten bij alle zorgverzekeraars. Een intake gesprek is GRATIS.

Bel voor een vrijblijvende afspraak op 050 3122722. Het team van Frans Koopal helpt u graag verder.

Contact