Gepubliceerd op

Een dag bij Frans Koopal

Elke dag is geweldig, maar soms heb je van die hele bijzondere dagen. Neem nou afgelopen zaterdag. Om maar een paar voorbeelden te noemen van de verschillende klanten die we mochten ontvangen.

Een mevrouw die normaal synthetische haarwerken draagt is erg onder de indruk van een totale andere look van ECHT haar (en wat waren ze blij toen ze de aanbieding hoorden die we in de maand oktober hebben. Een speciale korting op echt haren haarwerken om ruimte te maken voor de nieuwe collectie!) Dus profiteer ervan.

Dan komt er een heer die voor 800 euro elders zijn Secret hair had laten plaatsen en was verbaasd dat wij dat veel mooier en goedkoper kunnen leveren. (Super blij met zijn nieuwe look).

Vervolgens komt een mevrouw die volgende week 101 jaar wordt en is zeer verbaasd dat ze niks hoeft te betalen. (Wij vinden het een eer dat ze zolang klant bij ons is).

Vervolgens een mevrouw die een FFA band komt halen,(frontale fibroserende alopecia) en verteld aan een lotgenoot uit Engeland dat ze naar Frans Koopal in Groningen moet gaan voor een ideale oplossing bij een terug trekkende haargrens (en dus niet een heel haarwerk maar slechts een haarband van echt haar kan krijgen). Hoe geweldig dat klanten tevreden zijn en dat doorgeven. Daar doen we het voor toch?

Dan komt er een verlegen jongeman die graag als vrouw door het leven wil gaan. Voor ons niet raar, tenslotte hebben we veel ervaring met travestiet en transgenders, wij bieden hulp in wat je wilt zijn, of hoe je jezelf wilt laten zien. Bij het eerste haarwerk komen de tranen van geluk (voor ons niet raar).Wij delen in jouw geluk momentje. De doos met tissues was bijna niet genoeg, want bij elk haarwerk kwamen er steeds meer tranen van geluk. Heerlijk om deze emoties samen te ervaren. Met een eerste aankoop en 2 andere prachtige haarwerken voor de volgende afspraak, want de emoties zijn voor dit moment genoeg.

Dan komt er een dame met speciale wensen omtrent een kapsel die we ook weer gelukkig maken.

Zo ook komt een jonge vrouw die wil meer haar… ook dat kan natuurlijk.

Dit is zomaar een dag uit het leven van Frans Koopal haarwerken. Elke dag is bijzonder en willen (en kunnen) we mensen blij en gelukkig maken als ze zichzelf in de spiegel bekijken. Wat hebben we toch een prachtig vak waarin elke klant uniek is en dat we met onze passie en liefde voor het haarwerk mensen zelfvertrouwen kunnen geven.

Elke klant is uniek en daar worden we blij van.