Gepubliceerd op

Altijd al eens een Haarwerk willen passen? ?

Kom dan naar de VRIENDEN EN VRIENDINNEN HAARDAG op 10 februari a.s.

Ook benieuwd hoe een ander kapsel je staat? Of wil je eens een haarwerk passen om te ervaren hoe dat voelt? Of gewoon ‘zin’ om eens te zien wat er aan mogelijkheden zijn in de wereld van haarwerken en haaraanvullingen? 

Zaterdag 10 februari staat Frans Koopal Haarwerken in het teken van onbeperkt haarwerk passen. Deze dag is er alle mogelijkheid om van alles te passen en te zien hoe een haarwerk je staat. 

We willen iedereen in de gelegenheid stellen om zonder schroom maar met veel vrolijkheid met elkaar van alles te passen. Lange lokken, grote krullen, korte koppies, wilde kleuren, gekke modellen. ….we gaan helemaal los! 

Kom met vrienden/vriendinnen en maak er samen een gezellig uitstapje van. Groningen is waitin’ for you!!! Kom naar de Noorderhaven nz. 1 en zie hoeveel mogelijkheden er zijn. En natuurlijk zorgen wij voor een lekker hapje en een gezellig drankje. 

Iedereen is welkom, mannen, vrouwen, transgender, travestieten…. Wij zijn er klaar voor!!  Je kunt binnenlopen vanaf 12.00 tot 15.00u.

Wanneer: zaterdag 10 februari
Waar: Noorderhaven NZ 1 Groningen
Hoe laat: 12.00 -15.00 uur, je kunt gewoon binnenlopen
Kosten: € 0,00
Voorwaarden: Goed humeur!