Gepubliceerd op

Deel je foto of video

Je bent kaal of hebt dunner wordend haar en je hebt het besluit genomen om er wat aan te doen. Je hebt de stap genomen om een haarwerk of haarstukje te nemen. En nu? 

Waarschijnlijk vond je het moeilijk om de stap te nemen. Moeilijk om de eerste keer het haarwerk te dragen. En dat snappen we. Maar veel vaker horen we de verhalen dat iemand zo blij is dat ze de stap hebben genomen..

Help ons en anderen om het taboe rondom haarwerk te doorbreken. Want ieder persoon die we kunnen helpen om zichzelf weer mooi te kunnen vinden is de moeite waard.  DUS…ben jij ook zo opgelucht dat je de stap hebt durven nemen? En ben je blij met je hernieuwde IK en wil je dat graag delen met anderen? 

Deel je foto of video van jezelf met je favoriete haarwerk. Durf jij te laten zien hoe je er uit ziet zonder en wat het met je doet als je dan je haarwerk opzet? 

Wij kijken uit naar je bijdrage! 

Team Frans Koopal